Κυριακή, Ιανουαρίου 8

"Εξάσφαιρα" Διλινάτα 6-1 στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό  Μακρυωτίκων, διεξήχθη η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στο Πυλαριακό και τον Α.Ο. Διλινάτων.

Με την ολοκλήρωση του 90λεπτου σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η ομάδα του «μεγάλου» χωριού, μετά την τελευταία ήττα της από την Εικοσιμία, πριν από την διακοπή, και ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση θα πάρει σημαντική, όσο και εύκολη νίκη με σκορ 6-1, επιστρέφοντας με τον καλύτερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα, θα παραμείνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι, μετά από αυτή την ήττα θα χάσουν πολύτιμο έδαφος στο «κυνήγι» της 4αδας, αφού θα πέσουν στην 6η θέση, ισόβαθμοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και 5 βαθμούς κάτω από αυτή.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα έγινε ένα καλό παιχνίδι, από άποψης θεάματος, αφού επιτεύχθηκαν 7 τέρματα.

Η ομάδα του Γ. Τόγια, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ στη συνέχεια καλύτερη και αποτελεσματική, θα πετύχει μια εύκολη ανατροπή.

Να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι από το 58’ και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα θα αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Α. Γρηγοράτος.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 2’ ο Πυλαριακός θα αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ. Συγκεκριμένα ο Γονατάς θα κάνει την σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας των Διλινάτων Μαγδαληνός, θα κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και από κοντά ο Θωμαΐδης, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας των Διλινάτων.

Στο 5’ ο Κόμητας με πολύ ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Φ. Τζωρτζάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Δ. Καλλιβωκά για την ισοφάριση και το 1-1.

Στο 26’ θα έχουμε την ανατροπή.

Ο Κοσμετάτος θα κάνει την ωραία παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργόπουλος με όμορφο συρτό σουτ θα νικήσει τον Δ. Καλλιβωκά για το 1-2.

Στο 37’ θα έχουμε το 1-3 και το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα του Φ. Τζωρτζάτου.

Ο Ε. Καλαφάτης θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο επιθετικός των Διλινάτων, με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41’ ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 1-4 με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ του Κοσμετάτου, που θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στην δεξιά γωνία του Δ. Καλλιβωκά.

Αυτό θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, όπως ήταν φυσικό, ο ρυθμός θα πέσει αρκετά.

Στο 81’ ο Λουκάτος, με ωραία ατομική προσπάθεια και όμορφο σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα νικήσει τον Βρεττό και θα πετύχει το 1-5.

Τέλος, στο 84’ ο Λουκάτος και πάλι με πολύ όμορφο σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα νικήσει και πάλι τον Βρεττό, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Αυτό θα είναι το τελικό σκορ στα Μακρυώτικα. Τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια εύκολη νίκη και τους γηπεδούχους να χάνουν ελπίδες για την τελική 4αδα.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χασάι Κ. (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς Δ. (55’ Τουλάτος), Καρούσος, Μανωλάτος (46’ Σαλιάϊ), Καππάτος (46’ Ποταμιάνος), Καψογιώργης (58’ Αλυσανδράτος), Βασιλόπουλος (55’ Βρεττός), Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Γονατάς, Γρηγοράτος Σταμούλης.

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Μαγδαληνός (30’ Παγανίας), Καλαφάτης (75’ Μπαζάρογλου), Γεωργόπουλος (75’ Τζωρτζάτος Διον.), Λουκάτος, Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος Φ. (80’ Ντούκας), Φωκάς, Κουράνης, Κοσμετάτος, Κόμητας (75’ Κατσούρης), Χαραλαμπόγλου.

Εικόνες από τον σημερινό αγώνα






 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου