Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Προς αναβολή τα παιχνίδια των Μικτών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25/1 στη Ζάκυνθο...

Την Τετάρτη 25/1/2023 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Κ-14 / Κ-16 για την περίοδο 2022-2023.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο, την παύση με απόφαση της Γ.Γ.Α. της νυν διοίκησης της τοπικής Ένωσης, αλλά και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από όλα αυτά, είναι αδύνατον να συμμετάσχουν οι δικές μας ομάδες, οι οποίες βάσει προγράμματος την 1η αγωνιστική, θα αγωνιζόταν στη γειτονική Ζάκυνθο και η διοργανώτρια σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται στην αναβολή τους.

Οι μικτές μας, είχαν τοποθετηθεί να αγωνιστούν στον 9ο όμιλο, με αντιπάλους τις αντίστοιχες των Ενώσεων, Αχαΐας – Ηλείας και Ζακύνθου.

Έτσι, εκτός απροόπτου, την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί μόνο το ντέρμπι του ομίλου στο γήπεδο Προσφυγικών της Πάτρας, μεταξύ Ε.Π.Σ. Αχαΐας – Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Όσο για την τύχη των Μικτών μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θα αποφασίσει στη συνέχεια, οριστικά η Ε.Π.Ο. και μακάρι να δώσει λύση, ώστε τα παιδιά μας να συμμετάσχουν στη παραπάνω διοργάνωση.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί:

Οι της Κ-14 το 2009 - 2010 και αυτοί της Κ-16 το 2007 - 2008. 

Πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα:

Οι αγώνες 1ης Φάσης στους ομίλους από 1 έως και 12 θα διεξαχθούν με τη μορφή 12 αγώνων για τον κάθε ένα όμιλο (διπλοί αγώνες).

Η 1η Φάση στον Όμιλο 13 θα διεξαχθεί με τη μορφή 5 Αγωνιστικών (μονοί αγώνες).

Στην 2η Φάση προκρίνονται οι 13 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου και οι 3 καλύτερες δεύτερες ομάδες.

2η Φάση

Οι δεκαέξι (16) ομάδες που θα προκύψουν από την 1η Φάση θα χωριστούν σε 2 group με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη σε κάθε ζευγάρι.

3η Φάση (Προημιτελικοί, 8 Ομάδες)

Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι οκτώ (8) ομάδες που θα προκύψουν από την 2η Φάση θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες με γηπεδούχες τις ομάδες που θα κληρωθούν πρώτες σε κάθε ζευγάρι.

4η φάση (Ημιτελικοί, 4 Ομάδες)

Οι τέσσερις (4) ομάδες που θα προκύψουν από την 3η Φάση, θα αγωνιστούν (ύστερα από κλήρωση) σε μονούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο.

5η φάση (Τελικός – Μικρός Τελικός)

Οι αγώνες που θα προκύψουν στην εν λόγω φάση θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα ως εξής:

Οι νικήτριες ομάδες της 4ης Φάσης θα αγωνιστούν στον Τελικό

Οι ηττημένες ομάδες της 4ης Φάσης θα αγωνιστούν στον Μικρό Τελικό.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου