Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Κεφαλληνιακός - Αίολος Αγυιάς 57-40 για το final6 του παιδικού της Ε.Σ.Κ.Α.Η. και 3ο σερί "ροζ" Φ.Α.!

Το τρίτο τους σερί «ροζ» φύλλο αγώνα κατέκτησαν, σήμερα το μεσημέρι οι πιτσιρικάδες του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, αφού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του final6 του παιδικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η. που θα στείλει την πρώτη ομάδα στο final4, θα επικρατήσουν με ένα ξέσπασμα στο 3ο 10λεπτο του Αίολου Αγυιάς με σκορ 57-40.

Σε ένα δύσκολο, όπως εξελίχθηκε παιχνίδι, το ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο ήταν αρκετό, έτσι ώστε να κτίσουν μια διαφορά και να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση νίκη.

Οι γηπεδούχοι, παρουσιάστηκαν άστοχοι και χωρίς καθαρό μυαλό στην έναρξη του σημερινού παιχνιδιού και τελείωσαν το ημίχρονο έχοντας βραχεία κεφαλή στο σκορ (20-19).

Οι οδηγίες του coach Κωστίδη στο ημίχρονο "αφύπνισαν" τους παίκτες του και με πιεστική άμυνα, σωστές επιλογές στην επίθεση στο 3ο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σκορ 18-5 ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς.

Συγχαρητήρια στους coach Κωστίδη και Πανά, αλλά και στους αθλητές του παιδικού τμήματος, που κατάφεραν να τελειώσουν αήττητοι μια δύσκολη εβδομάδα καθώς έδωσαν 3 παιχνίδια σε 6 μέρες.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 5/2 εκτός έδρας με την ΑΕΠ Ολυμπιάς.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στο αντρικό τμήμα του συλλόγου που αύριο Κυριακή 29/1 ταξιδεύει στην Αμαλιάδα και αντιμετωπίζει την Ήλιδα, στο ντέρμπι του ομίλου.

Επίσης σε παιχνίδι της ίδιας διοργάνωσης η άλλη εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου Μπάσκετ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ομάδα της Ακαδημίας Κεφαλονιάς αγωνίζεται αύριο το μεσημέρι στις 1 και 30 στο Κλειστό της Ε.Α.Π. με αντίπαλος την Ε.Α. Πατρών.

Δεκάλεπτα: 10-7, 10-12, 18-5, 19-16

Τελικό σκορ: 57-40

Διαιτητές: Κουτσαντώνης - Φίλιας

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 6, Βαγγελάτος Π. 2, Αναστασιάδης 4, Τιμοθεάτος 7, Μαντέλης 8, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος, Δρακονταειδής 32, Μεσολωράς, Βαγγελάτος Α.

Αίολος Αγυιάς:(Κοκκόσης), Σταυρόπουλος, Φιλιππάτος 4, Κωστούλας, Βλαχόπουλος 4, Ποκυδωρόπουλος 2, Κοκοτούρος 10 (2), Γκέκας, Παπαδημητρίου 5 (1), Ξενούλης 2, Γκοτσούλιας 3, Αντωνόπουλος 4, Ιωαννίδης 6.

** Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου