Τρίτη, Ιανουαρίου 17

Η Pre game του αγώνα Πυλαριακού - Πρόννων για την προημιτελική φάση του τοπικού κυπέλλου

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 18/1/2023 στο τοπικό κύπελλο με έναν ακόμη αγώνα για τη Β’ φάση - 1η Σειρά (προημιτελικοί), με δράση στο γήπεδο Μακρυωτίκων.

         

Τετάρτη  18/1/2023

Την δική τους πρεμιέρα στην 2η αγωνιστική της σειράς των προημιτελικών, θα πραγματοποιήσουν αύριο Τετάρτη 18/1 και ώρα 3 και 15' στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, ο Πυλαριακός με τους Πρόννους.

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες, μόλις τρεις, από την τελευταία συνάντηση τους και οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι.

Ήταν την προηγούμενη αγωνιστική, όπου στο ίδιο γήπεδο και για την 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, η γηπεδούχος ομάδα θα επικρατήσει με σκορ 1-0, παίρνοντας μια σημαντική νίκη, η οποία την κρατάει "ζωντανή" στο κυνήγι της τελικής 4αδας.

Φυσικά και δεν θα είναι αγωνιστικά το ίδιο παιχνίδι, μιας και μιλάμε για έναν άλλο θεσμό, με πολλές μάλιστα κατά το παρελθόν εκπλήξεις, δυσάρεστες ή ευχάριστες!

Στο συγκεκριμένο και οι δύο θέλουν να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα εκείνο, που θα τους δίνει το πλεονέκτημα στη ρεβάνς και την πρόκριση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι, για τους γηπεδούχους είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στη διοργάνωση, μιας και είχαν περάσει bye οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του περυσινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας (Παλληξουριακός - Εικοσιμία οι άλλες δύο), σε μια νέα καινοτομία της τοπικής Ε.Π.Σ..

Οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη σειρά είχαν αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τον οποίο νίκησαν εύκολα στη Σκάλα με σκορ 5-0, ενώ στον αδιάφορο επαναληπτικό δέχθηκαν την ήττα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με σκορ 1-2!

Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο πιο σημαντικό "ζευγάρι" της σειράς, το οποίο ελπίζουμε να προσφέρει θέαμα και γκολ.

Το δε αποτέλεσμα ανοικτό, αφού είναι σχεδόν σίγουρο, σύμφωνα με τη δυναμικότητα των δύο "μονομάχων", ότι η πρόκριση οριστικά θα κριθεί στον επαναληπτικό και για αυτό θα προσπαθήσουν για ένα σκορ, που θα κάνει πιο απλά τα πράγματα εκεί.

Οι διαιτητές δεν είχαν ανακοινωθεί από την διοργανώτρια, όσο γραφόταν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ!

** Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών δεν έχουν ορισθεί ακόμη από την διοργανώτρια.

         

Τα επόμενο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της 8αδας των προημιτελικών:

α/α

Αγώνας

Ημερ.    /    ώρα

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. -  Α.Ο. Εικοσιμίας

25/1/2023  15:15

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου