Κυριακή, Ιανουαρίου 29

Σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον με όμορφες ευχές η κοπή της πίτας του Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς (φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 29/1/2023 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Συλλόγου καλαθοσφαίρισης, Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς.

Στο Κλειστό παραβρέθηκαν, οι αθλητές - τριες, οι προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ., καθώς οι γονείς των παιδιών και οι φίλοι του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε πραγματοποιώντας επίσης και αγιασμό, ο πατέρας Ανδρέας Σβορώνος, ενώ συμμετείχε και ο ιεροψάλτης κ. Σπύρος Μποφυλάτος.

Μάλιστα ο πατέρας Ανδρέας μίλησε αρκετή ώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στη συνέχεια έκανε τα καθιερωμένα σουτάκια στην μπασκέτα, δείχνοντας ότι, δεν του λείπει το ταλέντο και για αυτό μάλιστα αποθεώθηκε από τα παιδιά.

Λίγο πριν την κοπή ο πρόεδρος κ. Βασίλης Κρεμύδας με τον προπονητή του Συλλόγου κ. Αποστόλη Δαμκαλή, στη σύντομη ομιλία τους καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή, γεμάτη αθλητισμό και επιτυχίες χρονιά. Στη συνέχεια έκαναν και ένα μικρό απολογισμό αυτής που έφυγε, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους στόχους του Α.Σ.Κ. Ελπίδες, όπως και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, χωρίς βοήθεια και στήριξη από πουθενά.

Τέλος, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους αθλητές για την προσπάθεια τους.

Στη συνέχεια, έγινε το κόψιμο σε δύο πίτες που υπήρχαν στο τραπέζι και περιείχαν 4 φλουριά, από τον πρόεδρο του Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς κ. Βασίλη Κρεμύδα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί και δόθηκαν στους τυχερούς ήταν:

1.   Μία αθλητική τσάντα

2.   Δύο μπάλες

3.   Μία μπλούζα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τυχεροί της ημέρας οι Γερ. Παναγιωτόπουλος, Γερ. Μινέτος (κέρδισαν από μία μπάλα), Φαίη Ποδαρά (μια αθλητική τσάντα) και Βασίλης Ράπτης (την φανέλα του Αντετοκούνμπο).

Τα δώρα ήταν προσφορά του Συλλόγου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και ιδιαίτερα στον προπονητή Απ. Δαμκαλή, για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την άθληση των νέων της Κεφαλονιάς, αλλά και για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουν για αυτόν τον σκοπό.

Τέλος, να ευχηθούμε στο νεοσύστατο και δραστήριο Σύλλογο, καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες, συνέχεια στο σημαντικό για τη νεολαία μας έργο του και φυσικά χωρίς προβλήματα τη νέα χρονιά.

Και του χρόνου!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή





























































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου