Κυριακή, Ιανουαρίου 22

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψε σήμερα την πίτα του ο Ν.Ο.Κ.Ι. (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Capitol στο Φανάρι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Κ.Ι.. 

Ο χώρος είχε πλημμυρίσει από αθλητές, μικρούς - μεγάλους, προπονητές, από τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και από γονείς και φίλους του δραστήριου Ομίλου.

Λίγο πριν την κοπή ο Γραμματέας κ. Μάκης Μαρκέτος, μετά τις καθιερωμένες ευχές, έκανε και έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε, ενώ διάβασε και έναν χαιρετισμό από την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια έγινε το κόψιμο σε δύο πίτες που υπήρχαν στο τραπέζι (μία για τους μικρούς και μία για τους Μεγάλους) από τον πρόεδρο του ομίλου κ. Τούλιο Κοκκόλη και τον αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Λορετζάτο και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τα δώρα που δόθηκαν στους τυχερούς (στο κομμάτι των οποίων βρέθηκε το τυχερό φλουρί) ήταν για μεν τους μικρούς, 1 καταδυτικό ρολόι προσφορά του Ομίλου, μια ημερήσια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό σκάφος του Ν.Ο.Κ.Ι., προσφορά του ομίλου, 1 μπλουζάκι προσφορά του καταστήματος Aris Marine στο Ληξούρι και ένα δώρο έκπληξη της κας Γεωργίας Παγουλάτου από το κατάστημα «Φαντασία.

Για τους μεγάλους τα δώρα αντιστοιχούσαν σε ένα ζεύγος κιάλια, προσφορά του Ανδρέα Μπουγά της Aqua Mare, 1 γεύμα 4 ατόμων στο «κουτούκι» προσφορά του Μάκη Σκλαβουνάκη και ένα δώρο έκπληξη επίσης της κας Γεωργίας Παγουλάτου του καταστήματος «Φαντασία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος οι οποίοι στο σύντομο χαιρετισμό τους υποσχέθηκαν ότι, θα είναι κοντά στον Όμιλο.

Εμείς να ευχηθούμε στον δραστήριο όμιλο, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. 

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή






































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου