Κυριακή, Ιανουαρίου 8

Δυναμική επιστροφή στις νίκες η Εύγερος 5-1 στο Ληξούρι τον Αστέρα (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, με την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα Ληξουρίου και την Εύγερο και ύστερα από ένα 20ήμερο αγωνιστικής αποχής, λόγω των εορτών, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έπαιζαν πολλά, σχετικά με το μέλλον και τους στόχους τους τη φετινή περίοδο.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν εύκολα με σκορ 5-1 και θα επανέλθουν με δυναμικό τρόπο στις νίκες, μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Μια νίκη «βάλσαμο» που εκτός τους τρεις βαθμούς θα δώσει και καλή ψυχολογία, κυρίως με τον τρόπο που επιτεύχθηκε, στην ομάδα του Θ. Βουκελάτου.

Οι «οράνιε» των Φαρακλάτων, μετά από αυτή τη νίκη θα ανέβει βαθμολογικά, συγκεκριμένα στην 5η θέση και ξαναβλέπουν, έστω από κάποια απόσταση (-3 από τους Πρόννους) τη συμμετοχή τους, στην τελική 4αδα.

Όσο για τους γηπεδούχους, τα όρια πλέον έχουν στενέψει επικίνδυνα και πολύ περισσότερο, όταν την επόμενη αγωνιστική έχουν το ρεπό τους.

Το όνειρο της παραμονής παραμένει πλέον πολύ δύσκολη υπόθεση για τον Αστέρα, ο οποίος στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα μετράει ισάριθμες ήττες και την τελευταία να είναι σχεδόν καταδικαστική!

Φάσεις και γκολ

Σε τέσσερα λεπτά τρία γκολ για τους «οράνιε»…….

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, όταν στην σέντρα του Αλεξάτου ο Κ. Γιακουμάτος θα σταματήσει την μπάλα με το χέρι και θα υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή κ. Α. Βουτσινά.

Εκτελεί ο Γ. Πολλάκης ο οποίος είναι εύστοχος, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Το 0-2 θα πετύχει στο 31’ με δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ν. Παπαναστασάτος, μετά την πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Ζαπάντη.

Στο επόμενο λεπτό με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους πρωταγωνιστές (Ζαπάντης- Παπαναστασάτος) θα έχουμε το 0-3, αυτή την φορά με κεφαλιά περίπου από το σημείο του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, που προσπαθούσαν να αλλάξουν την τύχη του αγώνα, θα μειώσουν στο 37’ σε 1-3 με δυνατό σουτ του Αδηλίνη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Σιμωτά και διώξιμο της άμυνας.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' ο Θεοδωρόπουλος, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από δεξιά, θα παίξει παράλληλα στην περιοχή για τον Γ. Πολλάκη, ο τελευταίος θα στοπάρει και με πλασέ στη δεξιά γωνία του Δελαπόρτα θα πετύχει το 1-4.

Στο 69’ ο Κορσιάνος με μια έξυπνη μακρινή πάσα θα βγάλει στην κόντρα τον Αλεξάτο, που θα μπει περιοχή και θα πλασάρει στη δεξιά γωνία του Δελαπόρτα, πετυχαίνοντας το τελικός 1-5 της ομάδα του.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Α. Διονυσάτο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Δελαπόρτας Σ., Βεσάϊ (45’ Κουρούκλης), Σιμωτάς Χρ., Γιακουμάτος (45’ Πατρίκιος), Αδηλίνης, Σινάι (75’ Σιμωτάς Ι.), Κούτσης (81’ Μπεκιράι), Γαλανός (24’ Δελαπόρτας Γ.), Ρεμούντης, Shtembari, Αναλυτής. 

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Πολλάτος Αλ., Σταματέλος, Παπαναστασάτος Ν. (70’ Στρακάτος), Αλεξάτος (70’ Ταβιανάτος), Πολλάκης Γ. (75’ Λασκαράτος), Καραντινός (70’ Τσιλιμιδός), Ζαπάντης, Κορσιάνος, Θεοδωρόπουλος (70’ Πολλάτος Δ.), Πολλάκης Σπ..

Φώτο από το παιχνίδι

















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου