Τρίτη, Ιανουαρίου 10

Η Pre game των αγώνων της Τετάρτης για την προημιτελική φάση του τοπικού κυπέλλου

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 11/1/2023 το απόγευμα στο τοπικό κύπελλο και τους πρώτους δύο αγώνες της Α’ φάσης - 2ης Σειράς, με δράση σε δύο γήπεδα και συνολικά ισάριθμα προγραμματισμένα παιχνίδια.

Οι δύο πρώτοι προημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν σε Ληξούρι - Αργοστόλι.

         

Τετάρτη  11/1/2023

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της σειράς των προημιτελικών, θα ανοίξει με το παιχνίδι Παλληξουριακού - Σάμης, αύριο Τετάρτη 11/1 και ώρα 15:15 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.

Ένα παιχνίδι που έχει φαβορί τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το καλό αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του Καραβόμυλου.

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η προηγούμενη ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει τη νίκη με εκτέλεση πέναλτι του Μ. Μπράτι, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Κ. Μωραΐτης και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 75'.

Σίγουρα, είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, το περιμένουμε δυνατό και τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα από τα δύο παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών, που και σε αυτό υπάρχει φαβορί, ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο. Διλινάτων, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Οι δύο ομάδες και εδώ θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, την πρώτη πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, με τα Διλινάτα να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-0.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, θέλουν νίκη με "καθαρό" σκορ, προκειμένου να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι και να πάνε στη ρεβάνς άνετοι.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο να αφήνει ελπίδες για τον επαναληπτικό.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, στην εξέλιξη του οποίου είναι πολύ πιθανό να μας προσφέρει και κάποια παραπάνω τέρματα.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί οι διαιτητές των παραπάνω αγώνων. Αυτό πιθανόν να γίνει αύριο το πρωί.

         

** Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών δεν έχουν ορισθεί ακόμη από την διοργανώτρια.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της 8αδας των προημιτελικών:

α/α

Αγώνας

Ημερ.    /    ώρα

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι

18/1/2023  15:15

2.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. -  Α.Ο. Εικοσιμίας

25/1/2023  15:15

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου