Τετάρτη, Ιανουαρίου 25

Πήρε το τοπικό ο Κεφαλληνιακός 58-73 την Ακαδημία Κεφαλονιάς (Φωτορεπορτάζ)

Ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι με την Ακαδημία.

Ένα πολύ όμορφο, τοπικό ντέρμπι που τα είχε όλα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη και παράλληλα να σπάνε το αήττητο της Ακαδημίας.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι που σε όλη του την διάρκεια είχε πάθος, ένταση και ωραίο θέαμα, εντός του γηπέδου από τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τον κόσμο που γέμισε το Κλειστό να δίνει επίσης ένα ωραίο χρώμα στο ντέρμπι.

Στα του αγώνα, η ομάδα του coach Κωστίδη μπήκε με περισσότερο πάθος στον αγώνα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από την αρχή.

Στη συνέχεια, η Ακαδημία βρήκε λύσεις στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει στους 3 στο τελείωμα του 1ου δεκαλέπτου.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το 2ο με τους τυπικά φιλοξενούμενους να το κλείνουν με σκορ 27-35.

Στο 3ο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν,ανέβασαν ρυθμό και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη σε επίθεση και άμυνα των αντιπάλων τους, κατάφεραν να πλησιάσουν και πάλι στο σκορ στους -4 πόντους (44-50).

Στο 4ο και καθοριστικό οι παίκτες του Α.Σ. Κεφαλληνιακού με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, πιο ψύχραιμοι, έφτασαν τη διαφορά στους 20 πόντους και «καθάρισαν» τη νίκη περίπου 3 λεπτά πριν τη λήξη, με το πίνακα να γράφει σαν τελικό σκορ το 58-73.

Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι οι «κυανέρυθροι», παρουσιάστηκαν καλύτεροι, με πάθος και καθαρό μυαλό, πίστεψαν ότι μπορούσαν, κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο των αντιπάλων τους και σίγουρα η νίκη τους θεωρείται δίκαιη!

Κορυφαίοι του αγώνα από πλευράς Κεφαλληνιακού οι Τιμοθεάτος (28 π./3 τρ.) - Δρακονταειδής (27 π./1 τρ.) - Μαντέλης (10 π.) και από την Ακαδημία οι Ματράγκος (19 π./1 τρ.) – Χριστόπουλος Γ. (20 π.) - Παπαδάτος (10 π.).

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που μας προσέφεραν!

Δεκάλεπτα: 14-17, 13-18, 17-15, 14-23

Τελικό σκορ: 58-73

Διαιτητές: Κωστής - Σταθόπουλος

Ακαδημία Κεφαλονιάς:(Λ. Παπαδάτος), Μελισσαράτος, Νικολάου, Ματράγκος 19 (1), Αλυσανδράτος 2, Κουμαριώτης 4, Παπαδάτος 10 (1), Χριστόπουλος Κ. 3, Σιαμάνης, Κρεμμύδας, Χριστόπουλος Γ. 20 (1), Ρούσος, Γιατράς.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Π. Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 4, Βαγγελάτος, Αναστασιάδης 2, Τιμοθεάτος 28 (3), Μαντέλης 10, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος, Δρακονταειδής 27 (1), Μεσολωράς 2, Βαγγελάτος Α. 

Η επόμενη αγωνιστική

α/α

Αγώνας

1.

Ε.Α. Πατρών - Ακαδημία Κεφαλονιάς

2.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός - Α.Ε. Γλαύκος / Έσπερος

3.

Αίολος Αγυιάς - Α.Ε.Π. Ολυμπιάς

Παρακάτω δείτε φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι






















































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου