Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

Νίκη πρόκρισης για τον Παλληξουριακό 4-0 τον Α.Ο. Σάμης

Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας και την προημιτελική φάση του τοπικού κυπέλλου, ο περυσινός κυπελλούχος Παλληξουριακός, θα επιβληθεί του Α.Ο. Σάμης με σκορ 4-0 και θα κάνει εύκολη τη ρεβάνς.

Μια νίκη σχεδόν πρόκριση, αφού αυτό το 4-0 δεν προσφέρεται για μεγάλη αισιοδοξία και ανατροπή, στη ρεβάνς του Καραβόμυλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», καλύτεροι και πιο ποιοτικοί θα έχουν την κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και με καλή κυκλοφορία, θα γίνονται πολύ επικίνδυνοι για την εστία του Κ. Μωραΐτη, πετυχαίνοντας παράλληλα και 4 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους προσπάθησαν για το καλύτερο, στημένοι κυρίως αμυντικά πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα και το τελικό σκορ 4-0, από έναν ανώτερο αντίπαλο, με αποτέλεσμα να γίνεται πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση στη ρεβάνς του Καραβόμυλου.

Τα  γκολ

Στο 10’ ο Παλληξουριακός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.

Συγκεκριμένα ο Μπράτι θα εκτελέσει το φάουλ, από πλάγια αριστερά, η μπάλα θα κοντράρει σε κεφάλι αμυνόμενου και θα καταλήξει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κ. Μωραΐτη.

Στο 28’ θα έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Αντωνάτος με κεφαλιά πάσα θα βρει το Μπράτι στην περιοχή και ο τελευταίος, με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Στο 39’ η ομάδα της Σάμης, θα μείνει με «δέκα» ποδοσφαιριστές, μετά από αποβολή του Περιβολάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό το 1-0 θα είναι και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 48’, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα διπλασιάσει στα τέρματα της.

Συγκεκριμένα, ο Μπράτι θα βρει τον Αντωνάτο, μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον Κ. Μωραΐτη για το 2-0.

Στο 80’ θα έχουμε και το 3-0. 

Ο Πολυδωράτος θα κάνει την σέντρα από δεξιά, και ο Αντωνάτος με ωραία κεφάλια θα προλάβει την έξοδο του Κ. Μωραΐτη και θα στείλει την μπάλα, ο ίδιος για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και τρίτη συνολικά για την ομάδα του, στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Τέλος, στο 80’ ο Haxhiaj θα κάνει την σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Λεπενιώτης, με καρφωτή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μωραΐτη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει μια ανάσα από τους «4» του τοπικού κυπέλλου την ομάδα του Ληξουρίου.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Μαλλιώρης, Λυκούδης, Κρίστο (80’ Κουμπουλής), Αντωνάτος (85’ Τζουγανάτος), Μπράτι, Haxhiaj, Σπυράτος (Λούλουδας), Λεπενιώτης, Συριάτος.

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Rexha P., Καραγιαννάκης, Ζησιμάτος, Μωραΐτης Ν. (82’ Δρακουλόγκωνας Β.), Δελαπόρτας (87’ Διγαλέτος), Μετάι (82’ Πάπα), Χάνδρας (87’ Δρακουλόγκωνας Ι.), Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (57’ Σπυράτος), Σοφιανός.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου