Κυριακή, Ιανουαρίου 22

Πρεμιέρα με το δεξί στο final6 του πρωταθλήματος παίδων.... Εντυπωσιακός ο Κεφαλληνιακός 57-29 την Ολυμπιάδα Πατρών (Φωτορεπορτάζ))

Στην πρεμιέρα της τελικής φάσης για άνοδο στην πρώτη κατηγορία η ομάδα του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η., ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός θα πάρει τη νίκη από την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών με σκορ 57-29, ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του coach Κωστίδη, ήταν αρκετά μουδιασμένοι και είχαν πολλά άστοχα σουτ.

Στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό και με όπλο τους την καλή άμυνα πήραν προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν για όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο coach έδωσε συμμετοχή σε όλους τους παίκτες που έπαιξαν δυνατά και με ψυχή και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία τους στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 25/1/23 στις 15:00 εντός με την ομάδα της Ακαδημίας Κεφαλονιάς στο τοπικό Κεφαλονίτικο ντέρμπι.

Δεκάλεπτα: 11-10, 19-10, 12-4, 15-5

Τελικό σκορ: 57-29

Διαιτητές: Μπολάνο - Μιχαλάκης

Α.Σ. Κεφαλληνιακός: (Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 8, Βαγγελάτος Π. 6, Αναστασιάδης 2, Τιμοθεάτος 15 (1), Μαντέλης 1, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος, Δρακονταειδής 19 (1), Μεσολωράς 6, Βαγγελάτος Α.

Α.Ε.Π. Ολυμπιάς: (Αγγελόπουλος), Τζαφάι, Σοφιανόπουλος, Αθανασόπουλος, Ραφαήλ 5 (1), Σγουράς 2, Τομαράς 15 (1), Γιάνναρος, Αγγελής 3 (1), Παπαδόπουλος 2, Γιανούτσος, Πασχαλίδης, Μπαρδάκης. 

Παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα













































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου