Κυριακή, Ιανουαρίου 8

Άνετο πέρασμα της Εικοσιμίας από την Σκάλα 5-2 τους Πρόννους (Εικόνες)

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, από την πλευρά των φιλοξενούμενων, με συνολικά εφτά τέρματα, στο ντέρμπι της ημέρας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, η Εικοσιμία θα πάρει μεγάλη, όσο και εύκολη νίκη με αντίπαλο τον δυνατό Α.Ο. Πρόννων με σκορ 5-2.

Μια νίκη που θα «κλειδώσει» στα πρώτα 17’ όταν οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-3.

Έτσι, θα παραμείνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς συγκάτοικο και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στην Σκάλα, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, και τους φιλοξενούμενους καλύτερους να παίρνουν μια δίκαιη, όσο και σημαντική νίκη.

Τελικά, η ομάδα του Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου, ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι και κοουτσάρισε ο βοηθός του Θ. Θεοδωρακόπουλος, που πραγματικά έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα και έβαλε τη δική του «σφραγίδα» στη μεγάλη νίκη της, παρουσιάστηκε πιο έτοιμη για το ντέρμπι, έναντι των αντιπάλων τους και φαινόταν η ομάδα που το ήθελε πολύ περισσότερο από την αρχή.

Οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα να χαθεί σημαντικό έδαφος για τη συνέχεια και το καλύτερο τελικό πλασάρισμα, ενώ και η 4αδα κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη φαίνεται.

Φάσεις και γκολ

Η Εικοσιμία, θα μπει με κεκτημένη ταχύτητα και στόχο να τελειώσει από νωρίς το ντέρμπι, τουλάχιστον αυτό έδειχνε το πλάνο του Θ. Θεοδωρακόπουλου.

Έτσι, από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 10’ θα αιφνιδιάσει και θα προηγηθεί στο σκορ 0-1 με τον συνήθη (ύποπτο) σκόρερ της τον Ντ. Ντουκάι, μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ στο "Γ" της εστίας του Κολυβά.

Μετά από 3’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 με τον Λ. Καμπανό, ύστερα από αμυντική αδράνεια στο σουτ του Ντ. Ντουκάι, την μπάλα να βρίσκει στα σώματα να παίρνει ύψος και με πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή να την στέλνει στα δίχτυα.

Ο αιφνιδιασμός των γηπεδούχων ήταν ολοκληρωτικός και στο 17’ θα έχουμε το 0-3.

Ο Ντ. Ντουκάι και αυτή την φορά θα είναι ο σκόρερ της ομάδας του, ύστερα και πάλι από πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει στην δεξιά γωνία τον Κολυβά.

Στο 25’ ο Luka θα μειώσει σε 1-3 για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα ο επιθετικός των Πρόννων θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Μεσολωρά πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα του.

Με αυτό το 1-3 οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο και στο 73’ ο Ντ. Ντουκάι θα πετύχει το 1-4 της ομάδας από τη Λειβαθώ και συγχρόνως το δικό του χατ τρικ στο παιχνίδι με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής και εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κολυβά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ρραπάι με ωραία ατομική ενέργεια θα καταφέρει να μειώσει και πάλι σε 2-4 με τη συμπλήρωση 80’ στο παιχνίδι.

Τέλος, στο 89’ ο Κ. Καραγιάννης θα βάλει το «κερασάκι» στη τούρτα μιας σημαντικής επιτυχίας, πετυχαίνοντας το τελικό 2-5 της ομάδας του και του αγώνα στη Σκάλα.

Συγκεκριμένα με ωραία ατομική ενέργεια στο χώρο του κέντρου θα βγει στην αντεπίθεση και με πλασέ θα γράψει το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Κουρκουμέλη (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Κολυβάς, Τσονακαρίδης Α. (88’ Ζαπάντης Ε., Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης (55’ Καμπίτσης), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης (46’ Κουρκουμέλης Κ.), Lluka, Μακρυνώρης, Ρραπάι, Walker (55’ Γκιάφης).

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Φουρνιέ, Βαλεντής (58’ Καπλάνι – 83’ Μινέτος Ι.), Ντουκάι Ντ., Καμπανός, Φίλιππας (46’ Καραγιάννης), Κουμαριώτης, Ντουκάι Α., Veizai, Μπούσι (83’ Αποστολάτος), Κονόμη (70’ Χοτζάι).

Παρακάτω φώτο από τον σημερινό αγώνα


















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου