Τετάρτη, Μαρτίου 22

Με νίκη 1-0 στη Σκάλα πάει στα playoiffs ο Πυλαριακός… Ολοκληρώθηκε άδοξα η σεζόν για τους Πρόννους

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο πριν λίγες περιμέναμε σαν έναν μεγάλο τελικό για την διεκδίκηση της 4ης θέσης, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ανάμεσα στους Πρόννους και τον Πυλαριακό, εξελίχθηκε σε εντελώς αδιάφορο, αφού όλα είχαν τελειώσει για τη συμπαθή ομάδα των Πρόννων στο 90' της περασμένης αγωνιστικής.

Χρονικό σημείο όπου, η Εικοσιμία πετύχαινε το 2-1, «έκλεβε» το όνειρο της ομάδας της Σκάλας και μαζί έστελνε τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς για διακοπές.

Έντονη ήταν φυσικά και πως να μην ήταν άλλωστε, η απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών του Γκ. Ρέτσι και γενικότερα το κλίμα αρκετά βαρύ.

Σε γενικές γραμμές, στη Σκάλα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την μπάλα πάνω – κάτω, τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ και εν τέλει τη νίκη γοήτρου να παίρνουν πιο τυχεροί οι φιλοξενούμενοι με σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι, με άλλη μία ήττα την 9η φετινή, ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα, δυστυχώς για αυτούς, μακριά από τους στόχους τους.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν απόλυτα, αφού για αυτούς ο στόχος επετεύχθη και θα συνεχίσουν στα playoffs ως αουτσάιντερ και χωρίς το bonus κάποιου βαθμού.

Η ουσία είναι ότι, συνεχίζουν και για αυτό η μέχρι τώρα η παρουσία τους στην διοργάνωση κρίνεται επιτυχημένη!

Το γκολ

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε στο πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 25’.

Ο Καψογιώργης με ωραία πάσα θα βρει αριστερά τον Γονατά, αυτός θα κάνει τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν μπορούν να απομακρύνουν, η μπάλα θα φτάσει στον Γ. Καλιβωκά, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, θα πετύχει ένα «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ, αφού έμελλε να είναι και το μοναδικό στο παιχνίδι, δίνοντας τελικά τη νίκη στους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου με σκορ 0-1. Μια νίκη γοήτρου.

Οι φιλοξενούμενοι πλέον ρίχνουν το βάρος στα playoffs, όπου εκεί θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και για το καλύτερο.

Για τους γηπεδούχους, η περίοδος ολοκληρώθηκε μακριά από τον στόχο τους 4αδας!

Διαιτητής η κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ν. Μανωλάτο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Α. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσοκαναρίδης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Μακρυνώρης, Μπάμπης Σ., Τσάκος, Ρραπάι (85’ Κράσι), Γκιάφης, Ζαπάντης, Μπάμπης Γ. (59’ Κουρκουμέλης Κ.).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Ποταμιάνος 965’ Παπαδάτος), Καππάτος, Καψογιώργης (80’ Φούκας), Γονατάς, Καλλιβωκάς Γ., Μπαλάσκας, Γρηγοράτος (56’ Βασιλόπουλος), Σταμούλης, Αλυσανδράτος (56’ Τουλάτος), Σαλιάι.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου