Κυριακή, Μαρτίου 19

Πρώτος και καλύτερος ο Παλληξουριακός 7-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα στο Δημοτικό Ληξουρίου, σε παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αφού θα πάρει μια πολύ εύκολη νίκη με σκορ 7-0!

Μία νίκη που τον αναδεικνύει και μαθηματικά πρωταθλητή κανονικής περιόδου, ενώ κερδίζει και το bonus των +4 βαθμών που του δίνει η θέση για τα playoffs.

Παράλληλα διατηρεί το αήττητο μετά από 17 αγωνιστικές και συγχρόνως για περίπου 5 έτη!

Για το «τριφύλλι» ήταν μια ήττα, όσο μεγάλη σε έκταση σκορ και αν είναι, μέσα στο πρόγραμμα, αφού έτσι κι αλλιώς δε έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο, μετά την οριστική παραμονή του στην Α’ κατηγορία!

Αυτός άλλωστε ήταν εξ’ αρχής και τον πέτυχε!

Στον Άγιο Αντώνη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την συντριπτική υπεροχή και στα 90’, προσπάθησαν να παίξουν το γνωστό τους παιχνίδι, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι και τελικά πέτυχαν 7 τέρματα, φτάνοντας στο τέλος σε μια πολύ εύκολη νίκη.

Η ομάδα του Τ. Φωή πάλεψε στημένη αμυντικά, άντεξε μόλις 23’ μετά ήρθαν τα γκολ και ο μονόλογος, προσπάθησε να κρατήσει κυρίως χαμηλά το σκορ, αφού η παρουσία του αντιπάλου της δεν έδινε περιθώρια για αισιοδοξία, όμως η ανωτερότητα των γηπεδούχων δεν το επέτρεψε και έτσι θα δεχθεί μια βαριά ήττα!

Τα γκολ

Στο 23 'ο Κουκοβίνος από δεξιά θα πασάρει συρτά την μπάλα στην περιοχή, εκεί την βρίσκει με τη μία ο Μπράτι και από το ύψος του πέναλτι θα την στείλει στα δίχτυα του Καρλή για το 1-0.

Το 2-0 θα έρθει στο 32’, όταν αλλάζουν ωραία μπάλα έξω από την περιοχή Μπράτι – Αντώνατος,  ο πρώτος θα σουτάρει, ο τερματοφύλακας Καρλής δεν μπορεί να μπλοκάρει και στην επαναφορά, ο δεύτερος σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36’ στην σέντρα του Κρίστο στη μεγάλη περιοχή η μπάλα θα βρει στο χέρι του Ποιμενίδη και θα υποδειχθεί πέναλτι.

Εκτελεί εύστοχα και στο κέντρο της εστίας για το 3-0 ο Μπράτι.

Στο 45’ ο Πολυδωράτος από δεξιά, θα κάνει την παράλληλη σέντρα στην περιοχή για τον Μπράτι και αυτός με δυνατό σουτ, από το ύψος του πέναλτι, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρλή για το 4-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ!

Με αυτό το 4-0 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι αγωνιστικά και οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν ακόμη 3 τέρματα για το τελικό 7-0!

Στο 48’ ο Αντωνάτος θα «κλέψει» την μπάλα και θα πασάρει στον Πολυδωράτο, με τον τελευταίο να κάνει το δυνατό σουτ ψηλά στην εστία και στα δίχτυα για το 5-0.

Ο Λεπενιώτης στο 60’ μετά από ωραία προσπάθεια θα πασάρει στον Πολυδωράτο στην περιοχή, αυτός θα βγάλει μια πολύ έξυπνη ασίστ πάρε - βάλε στον Αντωνάτο, που δεν έχει πρόβλημα να την σπρώξει στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Τέλος, στο 81’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και το 7-0 με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια, από την αρχή ως το τέλος του Κουλούρη και το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρλή για 7η φορά!

Με αυτό το 7-0 θα ολοκληρωθεί το 90λεπτο στον Άγιο Αντώνη, τον Παλληξουριακό και μαθηματικά πρώτο, ενώ για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς ήταν μια φυσιολογική ήττα και κυρίως χωρίς κανένα κόστος.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ν. Ματιάτο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος (60’ Λυκούδης), Jarzebak (46’ Μπαράκος), Μαλλιώρης, Λούλουδας (60’ Σπυράτος), Μπράτι (46’ Παπαδόπουλος), Κουκοβίνος (46’ Λεπενιώτης), Αντωνάτος, Κρίστο, Ακριστινέι, Κουλούρης.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καρλής, Σαμπανάι, Τζωρτζάτος, Μιχαλάκης, Ποιμενίδης (81’ Παπουτσάκης), Μαρινάκης, Κοραμπάτος, Μούτσα, Ρέτζα, Ντότσι (46’ Ζέκιο), Κορσιάνος (46’ Πανταζής).

Παρακάτω φώτο από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου