Κυριακή, Μαρτίου 26

Χαμός στη μεγάλη σημερινή γιορτή και οριστική διακοπή του 41ου τελικού!!

Δυστυχώς όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος μόνο γιορτή δεν είχαμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον τελικό του τοπικού κυπέλλου, σήμερα το απόγευμα.

Και αν στον περυσινό τελικό σώθηκε κάπως η κατάσταση με την εκκένωση του γηπέδου, φέτος δυστυχώς φτάσαμε ακόμη παρακάτω, αφού αυτή δεν ήταν εφικτή  βάσει της απόφασης της διαιτητικής 4αδας 

Έτσι είχαμε οριστική διακοπή του παιχνιδιού και ενώ το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν στο 1-1.

Πως φτάσαμε στην οριστική διακοπή

Στο 77’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1.

Την ίδια στιγμή, είχαμε τα πανηγύρια των γηπεδούχων και ταυτόχρονα κάποιες αψιμαχίες εντός αγωνιστικού χώρου, μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων των δύο ομάδων, ενώ έπεσαν κάποια μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη λήξη των «εχθροπραξιών», η διαιτητική 4αδα ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το παιχνίδι και συγχρόνως ο κ. Απ. Καραΐσκος, διαιτητής του αγώνα, απέβαλε από τον τελικό τους Γεωργόπουλο, Γ. Τόγια από τα Διλινάτα και Μπράτι από τον Παλληξουριακό, ενώ έδειξε και καμπόσες κίτρινες.

Η απόφαση του διαιτητή, κοινοποιήθηκε στους φιλάθλους των δύο ομάδων από τα μεγάφωνα, χωρίς ωστόσο να αποχωρούν όλοι.

Έτσι, η 4αδα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Μετά από αρκετή ώρα και αφού έδωσαν άλλα δέκα λεπτά περιθώριο για να αποχωρήσει ο κόσμος, αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να έχουμε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, κάτι που ανήγγειλε ο ίδιος ο διαιτητής στους αρχηγούς των δύο ομάδων.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν ξέρουμε τι αναφέρουν οι διαιτητές στο Φ.Α., όμως όπως και να έχει τη λύση θα δώσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του τελικού.

Λυπηρό γεγονός για έναν τελικό που πρέπει να είναι γιορτή και μόνο.

Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.

Είχαμε όμως και παιχνίδι για 77’…..

Κατ’ αρχήν ο τελικός δεν ήταν καλός, αφού δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι ευκαιρίες ήταν λίγες και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ. Δύο φορές που έβαλαν την μπάλα σωστά στην περιοχή, πέτυχαν ισάριθμα τέρματα. Ένα από κάθε πλευρά.

Στο πρώτο ημίχρονο, τα σουτ των Αντωνάτου, Μπράτι δύο φορές  και Jarzebak στο 6’ – 31’ – 34’ - 40’ για τους «ερυθρόλευκους» δεν βρήκαν στόχο.

Στο ίδιο διάστημα τα Διλινάτα δεν είχαν κάτι να επιδείξουν.

Στην επανάληψη, είχαμε κάποιες καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα, ώσπου στο 69’ ο Λεπενιώτης, μέσα στην περιοχή και αριστερά, θα πασάρει παράλληλα για τον Μπράτι και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση, θα ανοίξει το σκορ στον τελικό 0-1.

Η ομάδα του Γ. Τόγια στο 77’ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια αφού θα ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινό σουτ του Λουκάτου, ύστερα από την κεφαλιά του Χασάi και την απομάκρυνση της μπάλας από τον Σκάρπο.

Ένα γκολ που θα φέρει τον κακό χαμό και σας εξηγήσαμε παραπάνω!

Τα υπόλοιπα και την τύχη του αγώνα θα τα αποφασίσει η διοργανώτρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στο ημίχρονο έγινε μια πολύ σημαντική βράβευση από την πλευρά του Παλληξουριακού, σε έναν άνθρωπο πραγματικό διαμάντι και η προσφορά του οποίου στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, είναι ανεκτίμητη.

Ήταν για τον Σπ. Γιουλάτο, ένα πολύ καλό και γνήσιο φίλο, από τους παλιούς εξαιρετικούς παράγοντες του Παλληξουριακού, ο οποίος μας δίδαξε πολλά, έστω και σαν "αντίπαλος" στο γήπεδο!

Προσωπικά θεωρούμε το άξιζε και με το παραπάνω και τα συγχαρητήρια μας πολλά!

Επίσης, τον τελικό παρακολούθησαν ο Βουλευτής του Νομού κ. Π. Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο τέως περιφερειάρχης κ. Θ. Γαλιατσάτος, ο ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης και ο Δ.Σ. Αργοστολίου κ. Αγγ. Κωνσταντάκης, οι οποίοι προφανώς αποχώρησαν απογοητευμένοι από αυτή την αρνητική εξέλιξη του σημερινού 41ου τελικού της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Τέλος, να αναφέρουμε τη μεγάλη παρουσία των φίλων των δύο ομάδων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου που πρέπει να ήταν πάνω από 2.000!!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Β. Θωμά.

4ος ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Μαγδαλινός, Γεωργόπουλος, Κοσμετάτος, Κουράνης, Φωκάς, Κουμαριώτης, Χασάι, Τζωρτζάτος Διον., Καλαφάτης Ε., Κόμητας, Λουκάτος.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Jarzebak, Λυκούδης (58’ Μαλλιώρης), Κουκουβίνος, Αντωνάτος (58’ Ακριστινέι), Μπράτι, Haxhiaj, Σπυράτος, Λεπενιώτης, Συριάτος (λ.τ. 35’ Κρίστο).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου