Πέμπτη, Μαρτίου 23

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα Φαρακλάτα η κλήρωση των playoffs της Α' κατηγορίας... Αυλαία με μεγάλο ντέρμπι (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στα Φαρακλάτα, σε πολύ όμορφο κλίμα, η κλήρωση των αγώνων κατάταξης (playoffs) 2022-2023 για την ανάδειξη του πρωταθλητή Α’ κατηγορίας, τα οποία επανέρχεται μετά από 5 χρόνια και την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, προπονητών, ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν στον θεσμό και των τοπικών Μ.Μ.Ε..

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της διοργανώτριας κ. Γεράσιμος Καραντινός.

Οι εκπρόσωποι που παραβρέθηκαν και ήταν από τις τρεις εκ των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά ήταν οι παρακάτω:

Από τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου Παλληξουριακό το μέλος του Δ.Σ. κ. Αντ. Παρίσης, ο προπονητής της Εικοσιμίας κ. Τ. Παπαθεοδωρόπουλος με τον ποδοσφαιριστή Αρντίτ Μπούσι και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. των Διλινάτων κ. Απ. Κοκκόσης. 

Στην αίθουσα, όπως πάντα, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής, ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία, όπου ανέλυσε το αγωνιστικό κομμάτι και τη διεξαγωγή της σειράς.

Να αναφέρουμε ότι, λόγω κοινής έδρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δόθηκαν Κλειδάριθμοι στις ομάδες της Εικοσιμίας και των Διλινάτων.

Στην κληρωτίδα, που είχε κέφια και έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι Εικοσιμίας - Παλληξουριακός την 1η αγωνιστική, μπήκαν οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που ήταν οι παρακάτω:

Α.Ο. Παλληξουριακός με πλεονέκτημα το bonus +4 βαθμών

Α.Ο. Εικοσιμίας με πλεονέκτημα το bonus +2 βαθμών

Α.Ο. Διλινάτων με πλεονέκτημα το bonus +1 βαθμού

Α.Π.Σ. Πυλαριακός χωρίς βαθμό

Οι παραπάνω ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο τοπικό ποδόσφαιρο για τη φετινή περίοδο 2022 - 2023, μέσα από έξι συνολικά αγωνιστικές (3Χ2 αγώνες για κάθε αντίπαλο).

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου θέλουμε να ελπίζουμε ότι, φέτος το ποδόσφαιρο μας θα έχει τον εκπρόσωπο του και για αυτό θα πρέπει να ανακοινωθεί στην Ε.Π.Ο. μέχρι τις 8/5.

Τα playoffs θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της διοργανώτριας, την μεθεπόμενη Κυριακή  2/4/2023 και θα ολοκληρωθούν στις 7/5.

Μία αγωνιστική της Τετάρτης, δηλαδή η 5η θα διεξαχθεί 3/5/2023, ενώ όλα τα παιχνίδια θα ξεκινούν στις 5 μ.μ. και για ευνόητους λόγους την ίδια ακριβώς ώρα.

Να ευχηθούμε στις 4 ομάδες καλή επιτυχία, με την ευχή όλα τα παιχνίδια να διεξαχθούν μέσα σε φίλαθλα και αθλητικά πλαίσια και καλές διαιτησίες, όπως απαιτεί η ιστορία των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν και η καλύτερη ή αν θέλετε πιο τυχερή, ας κερδίσει τον φετινό τίτλο και μακάρι αυτό να γίνει με το χειροκρότημα των αντιπάλων της.

          

Η 1η αγωνιστική

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Διλινάτα

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή κλήρωση



































Σε λίγο αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των playoffs

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου