Δευτέρα, Μαρτίου 20

Στο 90' νίκησε 2-1 τους Πρόννους και"κλείδωσε" την 2η θέση η Εικοσιμία

Άμεση ήταν η επιστροφή στις νίκες για την Εικοσιμία, η οποία σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, θα επικρατήσει δύσκολα και συγκεκριμένα στο 90' των Πρόννων με σκορ 2-1

Έτσι επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, αφού πλέον, μετά το "δώρο" του Πυλαριακού κέρδισαν την 2η θέση της τελικής κατάταξης και το bonus των +2 βαθμών στα playoffs.

Όσο για τους Πρόννους, η ήττα αυτή τους έκοψε τον δρόμο για την 4αδα.

Σε ότι παρακολουθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχαν την ανατροπή στο 90'.

Οι Πρόννοι το πάλεψαν και έφτασαν μερικά δευτερόλεπτα, πριν τουλάχιστον από την ισοπαλία που θα τους έδινε το δικαίωμα να τα παίξουν όλα για όλα στο φινάλε με τον Πυλαριακό.

Φάσεις και γκολ

Χωρίς επικίνδυνες καταστάσεις απέναντι στις δύο εστίες παιζόταν το παιχνίδι για να φτάσουμε στο 22' όπου οι γηπεδούχοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία, όταν στην σέντρα από δεξιά του Τζάκη, ο Καμπανός θα κερδίσει την κεφαλιά και ο Παπαβασιλείου θα μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Μετά από 2' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 με καταπληκτική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρ. Κουρκουμέλη που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Μαυρίδη και στα δίχτυα.

Τα χαμόγελα δεν θα κρατήσουν για πολύ, αφού οι γηπεδούχοι, αμέσως μετά θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.

Ο Καπλάνης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, ο Καμπανός θα πλασάρει από κοντά για να σταματήσει η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρει και πάλι στο δοκάρι των Πρόννων.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις για το πρώτο ημίχρονο, σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς ρυθμό και ουσία και έτσι οι ομάδες θα πάνε ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Εικοσιμία συνέχισε την πίεση χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Στο 55' ο Τζάκης από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, όμως ο Κονόμη από κοντά θα στείλει την μπάλα άουτ.

Ο Φουρνιέ στο 59' με ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή θέλει να βρει τον Καμπανό και τον τελευταίο να μην προλαβαίνει με προβολή, απέναντι από τον Παπαβασιλείου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πάλι ο Καμπανός θα αστοχήσει στην κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα άουτ, μετά την ωραία σέντρα του Ντρεγιάι από δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι, θα απειλήσουν στο 85' με τον Σπ. Κουρκουμέλη από αριστερά να βρίσκει στην περιοχή τον Τσάκο και ο τελευταίος να σουτάρει ψηλά από την εστία του Μαυρίδη άστοχα άουτ.

Και φτάσαμε στο 90' στην πολυσυζητημένη φάση που προήλθε το γκολ των γηπεδούχων και στέρησε την ελπίδα από τους Πρόννους να διεκδικήσουν στην συνέχεια την είσοδο τους στην τελική 4αδα.

Συγκεκριμένα ο Ι. Μινέτος μέσα από την περιοχή ύστερα από σύγχυση των αμυντικών, θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα σκάσει στο χόρτο, ο Παπαβασιλείου στη συνέχεια την μπλοκάρει και ο α' βοηθός δείχνει σέντρα, κρίνοντας ότι είχε περάσει η μπάλα την γραμμή, πριν καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα των Πρόννων.

Μια απόφαση που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες, χωρίς να αλλάξει κάτι, αντίθετα σε αυτές είδαν την κόκκινη κάρτα ο προπονητής των φιλοξενούμενων και δύο ποδοσφαιριστές τους, οι Σπ. Κουρκουμέλης και R. Walker.

Τελικά μετά από 1' είχαμε τη λήξη του αγώνα με τους γηπεδούχους να σφραγίζουν την 2η θέση και τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες, αφού αυτό το γκολ τους αφήνει εκτός 4αδας!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Φουρνιέ, Αραβαντινός, Τζάκης (60' Μπούσι), Κουμαριώτης, Αποστολάτος (72' Μινέτος), Χοτζάι (60' Ντ. Ντουκάι), Κονόμη, Καπλάνη (60' Ντρεγιάι), Καραγιάννης (87' Αποστόλου), Καμπανός.

Πρόννοι:(Α. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσοκαναρίδης, Κουρκουμέλης Σπ., Παπαδημητρόπουλος, Xhelaj, Κουρκουμέλης Χρ., Μακρυνώρης (75' Μπάμπης Γ.), Μπάμπης Σ. (65' Ρώσσης), Τσάκος, Γκιάφης, Walker.

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου