Τετάρτη, Μαρτίου 15

Στην Β' κατηγορία ο Αστέρας 2-3 στο Ληξούρι από την αδιάφορη βαθμολογικά Σάμη

Σε ένα μέτριο, θα λέγαμε ποιοτικά παιχνίδι, με 5 γκολ, δοκάρι και κάποιες καλές στιγμές ακόμη, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, στα πλαίσια της 16η εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο τοπικός Αστέρας θα δεχθεί το τελευταίο του χτύπημα από τη Σάμη και θα γνωρίσει την εντός έδρας καταδικαστική ήττα με σκορ 2-3.

Μια ήττα που τον στέλνει στην Β’ κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ήταν η 14η φετινή σε ισάριθμα παιχνίδια

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι όπως είπαμε παραπάνω ήταν μέτριο και τη Σάμη να πετυχαίνει μια νίκη γοήτρου, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4’ θα έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα μετά από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, οι αμυντικοί με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, θα κάνουν κακή εκτίμηση της φάσης και ο επερχόμενος Shtembari, θα πλασάρει σε κενή εστία.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου, οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 στο 51’, όταν ο Χάνδρας θα βρει τον Φιλιππάτο και ο τελευταίος με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δελαπόρτα.

Στο 60’ θα έχουμε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ν. Μωραΐτης θα βρει με ωραία πάσα τον Κ. Μωραΐτη και αυτός με πολύ ωραίο, συρτό σουτ θα σημειώσει το 1-2.

Στο 78’ θα έχουμε την ισοφάριση για τον γηπεδούχο Αστέρα.

Ο Αναλυτής, θα κάνει την κάθετη πάσα στον Παπαδάτο και ο τελευταίος αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα Στεφανή, θα πετύχει το 2-2.

Στο 82’ θα έχουμε το τελικό 2-3 για την Σάμη και πάλι με τον Κ. Μωραΐτη, που στο σημερινό παιχνίδι δεν φόρεσε τα γάντια του, πήρε θέση στην επίθεση και ήταν ο σκόρερ δυο, εκ των τριών τερμάτων της ομάδας του στο Ληξούρι, με πολύ ωραίο αριστερό συρτό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Δελλαπόρτα.

Στο 89’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, αφού θα έχουν και οριζόντιο δοκάρι με το νεαρό Παπαλεξατο, μετά από πολύ ωραίο σουτ, λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του αγώνα και αυτό το τελικό 2-3 να στέλνει την ομάδα από το Ληξούρι, στην Β’ κατηγορία της νέας περιόδου και τη Σάμη να παίρνει μια νίκη γοήτρου, διασκεδάζοντας κάπως την αποτυχία της συμμετοχής της στα playoffs.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Δελαπόρτας Σ., Κόλιερ, Σούπας, (49’ Γαβαλάς - 69’ Διονυσάτος), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Γαλανός,  Δελαπόρτας Γ., Αναλυτής, Μπεκιράι (51’ Παπαδάτος), Shtembari. 

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Στεφάνη, Βαλλάτος, Φιλιππάτος (72’ Δελαπόρτας), Σπυράτος,  Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Μωραΐτης Ν. (89’ Διγαλέτος), Παππάς (84’ Κλαουδάτος), Χάνδρας, Μωραΐτης Κ., Rexha (89’ Παπαλεξάτος).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου