Παρασκευή, Μαρτίου 24

Η Pre game της 6ης τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....

Την Κυριακή 26/3/2023 η συνέχεια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας....
************************************

Με το ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Κυριακή 26/3 το πρωί ανάμεσα σε Α.Ο.Κ.Ι. - Πρόοδο για την 6η αγωνιστική, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Οδυσσέας Ιθάκης.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 26-3-2023  ώρα: 09:45

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Χαρίση Κ.

Δούλου Ιρ.

Το ρεπορτάζ της 6ης αγωνιστικής

Κυριακή  26/3/2023

Με τη μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει για το φινάλε της πρώτης φάσης και την πρωτιά της κανονικής περιόδου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται μεθαύριο Κυριακή 26/3 στις 09:45 πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωτάθλημα Β' τοπικής κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με σκορ άνω των τεσσάρων τερμάτων, κάτι φυσικά πολύ δύσκολο να συμβεί.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που μέχρι σήμερα παραμένουν αήττητοι και με το απόλυτο νικών 3Χ3, θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο μια νέα για να πραγματοποιήσουν το 4Χ4!

Μια νίκη γοήτρου, με την οποία θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η πρώτη φάση για αυτούς, θα τους βρει μόνους στο ρετιρέ και παράλληλα θα τους στείλει στα playoffs με το +4!

Οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου και αυτοί βάζουν αρχικά τον στόχο της νίκης και στη συνέχεια, αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, να κυνηγήσουν το θαύμα!

Μέχρι τώρα και στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρούν δύο νίκες και μία ήττα, βρίσκονται στη 2η θέση με 6 βαθμούς και η προσπάθεια τους θα στραφεί στο τρίποντο, ώστε να κλείσει η σειρά πριν τα playoffs, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προπάντων καλή ψυχολογία για τα δύσκολα που ακολουθούν.

Εκτός των παραπάνω, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και ένα καλό τεστ για τους δύο προπονητές, ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, όπου εκεί θα βγει ο πρωταθλητής και η δεύτερη ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη "μεγάλη" κατηγορία!

Αν και ορισμένο.... χαράματα το παιχνίδι με την αλλαγή της ώρας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι, οι δύο καλές ομάδες της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς θα μας προσφέρουν τουλάχιστον όμορφο θέαμα σε συνδυασμό με κάποια γκολ!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδο στον Σταυρό, η ομάδα από το Βαθύ είχε επικρατήσει εύκολα, της αντίστοιχης του Αργοστολίου με σκορ 5-1!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κ. Κ. Χαρίση και Ιρ. Δούλου. 

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

9

3

3

0

0

12 - 1

2.

Α.Ο.Κ.Ι.

6

3

2

0

1

6 - 9

3.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

0

4

0

0

4

4 - 13

         

Η επόμενη αγωνιστική

(Ρlayoffs)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

2.

Ρεπό: Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου