Κυριακή, Μαρτίου 26

Πρωτιά για την αήττητη Πρόοδο 4-1 τον Α.Ο.Κ.Ι. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα Κυριακή 26/3 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνεχίστηκε με την 6η του αγωνιστική το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας και παράλληλα ολοκληρώθηκε η κανονική του διάρκεια.

Ο γηπεδούχος Α.Ο.Κ.Ι., θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-4.

Οι φιλοξενούμενοι του Κ. Πίππου, θα διατηρήσουν και σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι το απόλυτο, αφού αυτή θα είναι η 4η διαδοχική νίκη τους στη σειρά, θα τερματίσουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη σημαντική διαφορά των +6 βαθμών από το σημερινό τους αντίπαλο και θα μπουν οδηγοί στην «κούρσα» των playoffs, με το bonus των +4 βαθμών που δίνει η συγκεκριμένη θέση, όντας το φαβορί, όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι, που από την αρχή φάνταζε δύσκολο το έργο τους για κάτι παραπάνω, τελικά θα βολευτούν στην 2η θέση και θα πάνε στα playoffs με το bonus των +2 βαθμών.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ιθάκης, πιο έμπειρη και αποτελεσματική, θα πάρει ένα σπουδαίο διπλό, αφού σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα εντυπωσιακά τέρματα.

Οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολίου, πάλεψαν το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποφύγουν την δεύτερη φετινή τους ήττα και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ο στόχος πλέον είναι τα playoffs, όπου εκεί, οι δύο από τις τρεις ομάδες, θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ενώ ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα θα είναι ο φετινός πρωταθλητής.

Τα γκολ

Μόλις στο 8' ο Αρταβάνης θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ, θα στείλει την μπάλα ψηλά στην εστία και στα δίχτυα του Καραχάλιου για το 0-1.

Στο 15' σε μια λάθος συνεννόηση του Καραχάλιου με τους αμυντικούς του, θα κλέψει την μπάλα ο Πολυχρονάκης και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην κενή εστία, δίνοντας διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του και το 0-2.

Ο Μπραχίμι με ένα νέο μακρινό και πάλι καταπληκτικό σουτ, θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Καραχάλιου για το 0-3!

Αυτό το 0-3 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και μετά από 2' οι φιλοξενούμενοι, θα πετύχουν το 0-4 με κοντινό πλασέ στην κενή εστία στου Totaj, μετά την πάσα πάρε - βάλε του Πάτερη από δεξιά.

Τέλος, στο 77' οι γηπεδούχοι θα μειώσουν το σκορ στο 1-4 με κοντινό πλασέ του Ρεπούση στο β' δοκάρι, ύστερα από την σέντρα από δεξιά.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν θα δούμε κάτι σημαντικό στον αγωνιστικό χώρο και οι «κοκκινόμαυροι» της Ιθάκης θα πάρουν μια νίκη περισσότερο γοήτρου, δείχνοντας έτοιμοι για τα playoffs και την μερική άνεση που δίνει το bonus των +4 βαθμών και  η συγκεκριμένη θέση.

Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια εκτός δράσης, επιθυμούν την άμεση επιστροφή τους στη «μεγάλη» κατηγορία, με όνειρο να «χτίσουν» μια σπουδαία ομάδα, που θα ξαναγράψει ιστορία στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο!

Στα playoffs λοιπόν, εστιάζουν την προσοχή τους με βασικό στόχο την άνοδο και από εκεί και πέρα, αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, να παλέψουν ακόμη και για τον τίτλο!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κ. Κ. Χαρίση και Ιρ. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Καραχάλιος, Σταθάτος (78' Μπίντα), Μπούκας, Βλάντι, Χαραλαμπέλης, Μπουγάς (57' Θεοδωράτος), Πλατανίτης (67' Στρατιώτης), Ρεπούσης, Σπυράτος, Πολλάτος (78' Χοτζάι), Αλιβιζάτος (78' Τσελάι).

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Γ. Τσιντήλας (64' Πίππος Ν., Μπραχίμι, Πάτερης (64' Bushi), Μανωλόπουλος, Πίππος Α., Πρεβεζιάνος, Πόρτολος (74' Μαγρίπης), Πολυχρονάκης (74' Μωραΐτης), Totaj, Αρταβάνης, Ηλιόπουλος Β. (20' Sula).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου