Σάββατο, Μαρτίου 25

Με ένα απίστευτο γκολ ο Αστέρας θα νικήσει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και θα κάνει την 1η του νίκη στη φετινή σεζόν! (εικόνες)

Με το εντελώς αδιάφορο αγωνιστικά παιχνίδι, το οποίο ήταν σκέτη αγγαρεία και πραγματοποιήθηκε για το τυπικό, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου «Α.Ο. Παλληξουριακός», στα πλαίσια εξ’ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και συγκεκριμένα της 15ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Ληξουρίου θα πάρει τη νίκη με σκορ 1-0.

Μια νίκη που βάζει τέλος σε ένα αρνητικό σερί από 14 συνεχόμενες ήττες και θα δώσει τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα του Σάκη Αναλυτή σε αυτή τη σεζόν!!

Το σημερινό παιχνίδι του Ληξουρίου, ήταν μέτριο προς κακό και αυτό ήταν εξ’ αρχής σίγουρο πως θα συμβεί, αφού δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο και τα πάντα σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες ομάδες έχουν κριθεί πριν από μερικές αγωνιστικές, ενώ αντίπαλες ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες μάλιστα παρατάχθηκαν με 15 και 14 ποδοσφαιριστές αντίστοιχα!

Οι παίκτες των δύο ομάδων το μόνο που ήθελαν, ήταν να περάσει το 90λεπτο για να τελειώσει το «μαρτύριο» τους, ιδιαίτερα του Αστέρα που εκτός των άλλων, βάραινε και η απογοήτευση του υποβιβασμού στη Β’ κατηγορία!

Και αν για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώθηκε με την χαρά τουλάχιστον της παραμονής, για τους γηπεδούχους υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι και μάλιστα στο Αργοστόλι, με αντίπαλο την Εύγερο.

Τελικά, οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και της τελευταίας τους παρουσίας στην Α' κατηγορία, να πάρουν την πρώτη τους νίκη και βαθμούς, με ένα εντυπωσιακό κατά τα άλλα γκολ, λίγο πριν το τέλος.

Το γκολ

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ  (0-0) και τις ομάδες ισόπαλες να αποχωρούν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου και στο 48’ οι πράσινοι θα κερδίσουν πέναλτι, σε χέρι στην περιοχή του Αστέρα και συγκεκριμένα του Διονυσάτου.

Εκτελεί ο Σπ. Τζωρτζάτος, ο οποίος με πολύ δύναμη θα στείλει την μπάλα ψηλά, στο οριζόντιο δοκάρι του Β. Μαρκέτου, ενώ στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Στο 87' ο Αστέρας θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με τον Γαλανό. 

Ένα γκολ ποίημα με φοβερό σουτ, εκτός περιοχής στο "Γ" της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαστεργίου, το οποίο εκτός της πρώτης νίκης και το σπάσιμο της "κατάρας" εκείνου του αρνητικού σερί των 14 στα 14, θα δώσει και τους πρώτους του φετινούς βαθμούς στο πρωτάθλημα στην ομάδα του!

Κάτι που για τους παραπάνω λόγους έφερε τα δικαιολογημένα πανηγύρια στην πλευρά των γηπεδούχων!

Έτσι, ο Αστέρας με ένα ακόμη παιχνίδι στη συνέχεια στο Αργοστόλι με αντίπαλο την Εύγερο, φτάνει στην 1η του νίκη και που όπως είναι φυσικό θα φέρει κάποια χαμόγελα, ενώ για τους αντιπάλους του, του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς αυτή η ήττα δεν κάνει ούτε ζέστη, ούτε κρύο και παράλληλα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "πράσινων" για αυτή την χρονιά, θα λέγαμε με πετυχημένο τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή!!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Κόλιερ, Διονυσάτος, Λουκέρης B. (75' Λυκούδης), Αδηλίνης (63' Γιακουμάτος), Σούπας, Κούτσης, Δελαπόρτας, Βεσάι (63' Shtembari), Μπεκιράι, Γαλανός. 

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σαμπανάι, Τζωρτζάτος, Μιχαλάκης, Ποιμενίδης, Μαρινάκης (68' Βανδώρος), Ρέτζα, Κλωνής, Χάσα, Μούτσα, Κουράνης (82' Παπουτσάκης).

Το χαμένο πέναλτι του Σπ. Τζωρτζάτου

Εικόνες

























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου