Τετάρτη, Μαρτίου 22

Αποχαιρέτησε τη σεζόν με νίκη ο Α.Ο.Σ. 1-0 τα Διλινάτα στον Καραβόμυλο

Σήμερα Τετάρτη 22/3 το απόγευμα, στο Δημοτικό Καραβόμυλου έπεσε η αυλαία της συμμετοχής των γηπεδούχων του Α.Ο. Σάμης, για την περίοδο που διανύουμε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και την ομάδα του Γ. Καρελάκη να φιλοξενεί τον Α.Ο. Διλινάτων.

Οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν τη σεζόν με μια πολύ σημαντική για το γόητρο τους και μόνο νίκη με σκορ 1-0.

Αντίθετα η ομάδα του Γ. Τόγια βρίσκεται μέσα και στους δύο φετινούς της στόχους και έτοιμη να παλέψει στη συνέχεια για κάποιον-ους τίτλους.

Αρχικά, στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Παλληξουριακό και στη συνέχεια στα playoffs της τελικής 4αδας για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σίγουρα, μια αρκετά πετυχημένη μέχρι τώρα χρονιά και την προσπάθεια να εντείνεται στο άμεσο μέλλον.

Στον Καραβόμυλο το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, σημαντικός παράγοντας το αδιάφορο και από τις δύο πλευρές που το απελευθέρωσε, τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή, αλλά και το μυαλό τους στον τελικό της Κυριακής και εν τέλει τους γηπεδούχους που χτυπούσαν στην κόντρα, να παίρνουν μια νίκη, χωρίς βαθμολογική αξία, πλην όμως μεγάλη για το γόητρο και τους φίλους τους, που και αυτή την φορά βρέθηκαν κοντά στην ομάδα τους, έστω και αν η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα.

Τα γκολ

Στο 12’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα κάνει ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στεφανή και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Το 0-0 θα είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 62’ Θα έχουμε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα ο Λ. Κλαουδάτος με μεγάλη μπαλιά θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Χάνδρα, ο τελευταίος θα κάνει την κεφάλια, η μπάλα θα χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παγανία και στην επαναφορά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πλασέ θα ανοίξει το σκορ.

Αυτό θα είναι και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, αφού θα μείνει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μιχαλάτο (φίλαθλο).

Α.Ο. Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Στεφανή, Βαλλάτος Παππάς (67’ Δελαπόρτας), Σπυράτος, Ζησιμάτος (67’ Βιτωράτος Κ.), Καραγιαννάκης (55’ Κλαουδάτος), Χάνδρας (87’ Διγαλέτος), Σοφιανός, Φιλιππάτος (46’ Rexha), Περιβολάρης, Βιτωράτος Δ..

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Παγανίας, Τζωρτζάτος Φ. (70’ Τζωρτζάτος Κ.), Γεωργόπουλος, Κοσμετάτος (46’ Κότσι), Κουράνης, Φωκάς, Δρόσος (46’ Κόμητας), Κουμαριώτης, Χασάη (46’ Καλαφάτης Ε.), Σπανός (65’ Μπαζάρογλου), Τζωρτζάτος Διον..

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου