Δευτέρα, Μαρτίου 27

Εύκολη νίκη για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό στη δική του πρεμιέρα στα playoffs 69-38 τις Ιτιές (Εικόνες)

Ένα ακόμα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό, που μπήκε δυνατά από την αρχή και με όπλο της την πολύ καλή άμυνα, αλλά και τον πλουραλισμό στην επίθεση, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς.

Οι γηπεδούχοι του coach Κωστίδη για τρία δεκάλεπτα ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο (δέχτηκαν 16 πόντους στο ημίχρονο και 22 συνολικά μέχρι το τέλος του 3ου δεκαλέπτου), ευτύχησαν να έχουν σε καλή επιθετικά μέρα όλους τους παίχτες τους και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και παρότι στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλάρωσαν λίγο κέρδισαν με 31 πόντους διαφορά.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 2/4 εκτός έδρας με το Σκαγιοπούλειο.

Τελικό σκορ: 69-38.

Δεκάλεπτα: 22-9, 19-7, 13-6, 15-16

Διαιτητές: Καραμπελιάς - Φίλιας.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Βαλλιανάτος 2, Τσιμπούκης 7 (1), Τιμοθεάτος 6, Λουκέρης 9, Βασιλάτος 2, Βασιλόπουλος 9 (1), Δημητρακόπουλος, Παλημέρης, Χήτος 12 (1), Μουίκης 6, Καραπέτσας 10, Παπαδάτος 6.

Ε.Σ. Ιτεών:(Μπαμπίλης), Μουλαγιάννης 2, Κατσαίτης 3, Σταυρογιαννόπουλος 2, Κορμπάκης, Σπυρόπουλος 6, Νικολάου 6, Καστής 6, Κακλαμάνης 9, Παπαγεωργόπουλος 2, Μπάμπουλας 2.

Η συνέχεια είχε φιλικό αγώνα κοριτσιών μεταξύ Κεφαλληνιακού - ΝΕΟΛ

Μετά το παιχνίδι του αντρικού, διεξήχθη στον ίδιο χώρο φιλικός αγώνας κοριτσιών, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Κεφαλληνιακός - ΝΕΟΛ.

Τα κορίτσια και των δυο ομάδων έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δείχνοντας στον κόσμο που παρακολούθησε το ματς τις δυνατότητες τους, αλλά και την αγάπη τους για το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την πρωτοβουλία αλλά και για την καλή συνεργασία που δείχνουν να έχουν καθώς ήταν ο τρίτος φιλικός αγώνας υποδομών τους (είχαν διεξαχθεί δυο αγώνες μίνι πριν από αυτόν).

Ακολουθούν φώτο από τον σημερινό αγώνα
























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου