Τετάρτη, Μαρτίου 22

Παιχνίδι "ρουτίνας" για τον Παλληξουριακό 6-1 την Εύγερο που προηγήθηκε 0-1

Με την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, να πέφτει σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, ο πρωταθλητής της 1ης σειράς του πρωταθλήματος Α.Ο. Παλληξουριακός, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του αήττητος και φυσικά στο ρετιρέ.

Οι «ερυθρόλευκοι», με το μυαλό να τρέχει και στον τελικό του τοπικού κυπέλλου την προσεχή Κυριακή, δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρει την 14η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στην Εύγερο με σκορ 6-1!

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή, κυκλοφόρησαν μπάλα και σίγουρα η νίκη τους είναι δίκαιη και σχετικά βάσει του σκορ εύκολη.

Η Εύγερος, σε ένα παιχνίδι αγγαρείας προσπάθησε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε από έναν άτρωτο μέχρι τώρα αντίπαλο, προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ, αλλά τελικά ούτε και αυτή θα καταφέρει να πάρει κάτι από τον αντίπαλο της, στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και για τους «ερυθρόλευκους» αποτέλεσε ένα καλό τεστ, ενόψει του μεγάλου τελικού της προσεχούς Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων.

Φάσεις και γκολ

Στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Jarzebak στην προσπάθεια να διώξει, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά για το 0-1.

Ο Λεπενιώτης στο 14’ θα μπει στην περιοχή όπου εκεί ανατρέπεται στο τετ α τετ τους από τον τερματοφύλακα της Ευγέρου Γιώργο και θα υποδειχθεί η παράβαση από τον διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπράτι, ο οποίος σημαδεύοντας το κέντρο της εστίας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Με αυτό το 1-1 οι δύο ομάδες θα κάνουν ημίχρονο.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 65’ ύστερα εκτέλεση φάουλ του Ακριστινέι στον Μαλλιώρη, ο τελευταίος με ωραίο κοντρόλ στον αέρα θα αποφύγει τον τερματοφύλακα Γιώργο, θα φέρει την μπάλα μπροστά του και σε κενή εστία θα την στείλει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας την ανατροπή και το 2-1 της ομάδας τους.

Στο 67’ θα έχουμε και το 3-1, όταν ο Μπράτι με πολύ ωραία κάθετη θα βγάλει τετ α τετ τον Λεπενιώτη με τον Γιώργο, ο οποίος δεν θα αστοχήσει.

Μια μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για την Εύγερο στο 75’ με τον Πάπα μόνο στην περιοχή να πιάνει ένα δυνατό σουτ που κατευθυνόταν στο "Γ" της εστίας του Παπαδόπουλου, όμως ο τελευταίος με μια τρομερή επέμβαση θα αποκρούσει με το ένα χέρι, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 85’ το λάθος ελεύθερο από Γιώργο που θα στείλει την μπάλα στον Μπράτι, ο οποίος αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή, θα κάνει το κοντρόλ και απευθείας με μονοκόμματο σουτ θα στείλει στην αριστερή γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων  για το 4-1.

Μια ωραία κάθετη του Λεπενιώτη στο 88’ για τον Ακριστινέι στην περιοχή, ο τελευταίος αποφεύγει τον Γιώργο με ωραία ντρίπλα και σκοράρει σε κενή εστία ,ανεβάζοντας περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Τέλος, με τη συμπλήρωση του 90λεπτου θα έρθει και το τελικό  6-1, με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ακριστινέι, ο οποίος αποφεύγει όποιον βρει μπροστά του και με ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας του Γιώργο, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, οι πρωταθλητές πλέον αρχικά σκέφτονται το τελικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και στη συνέχεια τα playoffs, όπου θα διεκδικήσουν έναν ακόμη τίτλο.

Η Εύγερος από την άλλη πήγε στο Ληξούρι χωρίς να κλειστεί στην άμυνα και να παίξει... ποδόσφαιρο, όμως τα 3 τελευταία γκολ, μέσα σε 15’ χάλασαν κάπως την εικόνα της.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χ. Πρεντάνο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Jarzebak, Λούλουδας, Λυκούδης (46' Μαλλιώρης), Κουκοβίνος (53' Ακριστινέι), Αντωνάτος (53' Πολυδωράτος), Μπράτι, Σπυράτος, Λεπενιώτης, Συριάτος (53' Κρίστο), Κουλούρης (46' Haxhiaj).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γιώργο, Αλεξάτος (88' Πάπα Α.), Πάπα Ε. (88' Σταματέλος), Πολλάκης Σπ., Ζαπάντης (65' Παπαναστασάτος Ν.), Κορσιάνος, Θεοδωρόπουλος (88' Ταβιανάτος), Ηλιόπουλος, Βαγγελάτος, Μόκας, Πολλάτος Α. (71' Παπαναστασάτος Χ.).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου