Τετάρτη, Μαρτίου 15

Πέρασε σαν πρωταθλητής από την Σκάλα ο Παλληξουριακός (Εικόνες)

Σαν πρωταθλητής πέρασε από το Δημοτικό Σκάλας, σε παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, ο οποίος επικράτησε του γηπεδούχου Α.Ο. Πρόννων με σκορ 3-0 και πλέον φαντάζει απίθανο να χαθεί η πρωτιά της κανονικής διάρκειας, μετά και την ήττα της Εικοσιμίας από τα Διλινάτα!

Οι «ερυθρόλευκοι», μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καλύτεροι και πιο ποιοτικοί από τον αντίπαλο τους, θα αναλάβουν δράση και τον έλεγχο του αγώνα, θα κυκλοφορήσουν μπάλα και μέσα από το γνωστό τους παιχνίδι, πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 70’ και μετά, θα πετύχουν μια πολύ σημαντική, αλλά και δίκαιη νίκη – πρωτιάς.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, στη Σκάλα έγινε ένα καλό παιχνίδι με 3 γκολ, δοκάρια για τους φιλοξενούμενους και ωραίες στιγμές.

Η ομάδα του Γκ. Ρέτσι, που το προσπάθησε, μπορεί να έχασε ένα παιχνίδι στην έδρα της, όμως δεν μπορεί κανείς να πει ότι, ήταν σε αυτά που θεωρούνται σίγουρα για βαθμό ή θμούς.

Πλέον, όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και τα δύο, πιο σημαντικά παιχνίδια της περιόδου που ακολουθούν, με Εικοσιμία στο Αργοστόλι και Πυλαριακό στο φινάλε στην έδρα τους.  

Τα γκολ

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους θα έρθει κάπως καθυστερημένα και συγκεκριμένα στο 70’, μετά την αμυντική αδράνεια, το προσωρινό διώξιμο του Παπαβασιλείου, όπου στην επαναφορά της μπάλας ο Συριάτος με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα την στείλει στα δίχτυα.

Ήταν ένα γκολ που έδιωξε το άγχος από τα πόδια των γηπεδούχων, που πλέον λύθηκαν, με αποτέλεσμα στη συνέχεια θα πετύχουν ακόμη δύο.

Αρχικά μετά από 3’ ο Λεπενιώτης θα φύγει στην κόντρα, μετά από εξαιρετική κάθετη του Μπράτι και απέναντι από τον Παπαβασιλείου, θα πλασάρει εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 83’ θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Λεπενιώτη από τον Παπαβασιλείου στην περιοχή και η διαιτητής κ. Ιρ. Δούλου θα υποδείξει την παράβαση.

Εκτελεί εύστοχα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μέλι Μπράτι, για να πετύχει το τελικό 0-3.

Έτσι, το παιχνίδι της Σκάλας θα ολοκληρωθεί με τους πρωτοπόρους και αήττητους του πρωταθλήματος να σημειώνουν την 12η νίκη τους και παράλληλα να αυξάνουν την διαφορά από τον δεύτερο Α.Ο. Εικοσιμίας στους +4 βαθμούς.

Μια διαφορά που ουσιαστικά τους δίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Για τους γηπεδούχους τα είπαμε παραπάνω. Ήταν μια ήττα αναμενόμενη και απόλυτα φυσιολογική.

Διαιτητής η κ. Ιρ. Δούλου με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Σπ. Χρηστάτο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Α. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσονακαρίδης, Κουρκουμέλης Σπ., Παπαδημητρόπουλος, Xhelaj Α. (78’ Μπάμπης Γ.), Κουρκουμέλης Χρ., Μακρυνώρης (60’ Ρραπάι), Μπάμπης Σ., Τσάκος, Γκιάφης (66’ Ρώσσης), Walker (78’ Κουρκουμέλης Κ.).

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Jarzebak, Λούλουδας (70’ Μαλλιώρης), Λυκούδης (70’ Κουκοβίνος), Αντωνάτος (60’ Ακριστινέι), Μπράτι, Haxhiaj,  Σπυράτος, Λεπενιώτης, Συριάτος (60’ Κρίστο), Κουλούρης (70’ Πολυδωράτος).

Παρακάτω φώτο από τον σημερινό αγώνα
























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου