Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Κ.Ο.Α. και τίμησε αθλητές - προπονητές του ομίλου (Φωτορεπορτάζ)

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψε χθες το μεσημέρι, στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στα γήπεδα τένις, ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.

Στην αρχή, την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του ομίλου κ. Ελ. Ανδρεόλα, κάνοντας παράλληλα έναν μικρό απολογισμό των δράσεων του ομίλου τη χρονιά που έφυγε.

Στη συνέχεια χαιρετισμούς έκαναν ο βουλευτής κ. Παν. Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Σ. Κουρής, όπως και η κ. Ελ. Παπαναστασάτου και ο Δ.Σ. κ. Ι. Κουρούκλης.

Πριν την κοπή της πίτας, ο Όμιλος βράβευσε τους παρακάτω αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές κ.κ. Γερ. Κόμητα και Βυρ. Αντωνάτο για την προσφορά και τη συμβολή τους στις επιτυχίες.

1. Μοσχόπουλο Κοσμά για τη συμμετοχή του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. 

2. Τόλη Γεώργιο για την 1 η θέση κάτω των 10 στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεφαλονιάς. 

3. Αναλυτή Αναστασία για τη 2 η θέση στο Open Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεφαλονιάς και για τη συμμετοχή της στα Master της ΣΤ’ Ένωσης στην Πάτρα. 

4. Τόλη Ιωάννη για την επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία για το 2023.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν. ο βουλευτής του Νομού κ. Π. Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ι.Ν. κ. Σ. Κουρής με την κ. Ελ. Παπαναστασάτου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αργοστολίου, ο αντιδήμαρχος κ. Σπ. Σαμούρης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Δ.Σ. κ. Ι. Κουρούκλης και ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Αργοστολίου κ. Γ. Ισαουί.

Επίσης στο χώρο του τένις παραβρέθηκαν, σύσσωμο το Δ.Σ. του ομίλου, αθλητές, προπονητές και φίλοι του αθλήματος.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή από την πρόεδρο του ομίλου και τον Δήμαρχο Αργοστολίου.

Τέλος ανταλλάγησαν ευχές για μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Και από εμάς Καλή Χρονιά σε όλους και στον δραστήριο Όμιλο πολλές επιτυχίες!

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου