Σάββατο, Μαρτίου 2

Νίκη για playoffs..... 64-70 για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό στη Ζάκυνθο

Μια ακόμα σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό

Με το ροζ Φ.Α. επιστρέφει από τη γειτονική Ζάκυνθο ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, αφού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., θα επικρατήσει στο ντέρμπι του Ιονίου, της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου με σκορ 74-60.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας κατάφερε να μπει δυνατά στο δεύτερο και να πάρει βραχεία κεφαλή στο σκορ, το οποίο θα διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη, που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα playoff ανόδου στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..

Να θυμίσουμε ότι αύριο στις 2 και 30 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου αγωνίζεται το παιδικό τμήμα του Συλλόγου με αντίπαλο την Α.Ε. Γλαύκου - Εσπέρου.

Επίσης στις 7 το βράδυ στον ίδιο χώρο ο Κεφαλληνιακός θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη  πίτα του.

Διαιτητές:Λιαρομάτης - Μπούσιας

Δεκάλεπτα: 19-21, 15-13, 13-17, 17-19

Τελικό σκορ: 64-70

Α.Γ.Ε. Ζακύνθου:(Πανάς), Σκάρπος, Φετσάνης, Βισβάρδης 8, Λογοθέτης, Θεοδωρίτσης 2, Πλαρινός 10, Κουτουλογένης, Δημησιάνος 12, Μουζάκης 1, Καψάσκης, Λέσι 4, Βαρβαρίγος 27 (1).

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 28 (6), Γαρμπής, Χρηστάτος 4, Βασιλάτος, Τιμοθεάτος 19 (3), Θεοδωράτος 5 (1), Μανέντης, Δρακονταειδής 2, Κούρος, Μουίκης 4, Καραπέτσας 8 (2), Παρδάλης. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου