Σάββατο, Μαρτίου 2

Πυλαριακός - Εύγερος 3-0..... Της έκλεισε το δρόμο για την 4αδα (Εικόνες)

Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος του Σαββάτου και της 16ης αγωνιστικής, το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, που σήμερα είχε αρκετό κόσμο και στο παιχνίδι Πυλαριακού – Ευγέρου, οι γηπεδούχοι θα πάρουν, αν και βαθμολογικά αδιάφοροι, ακόμη μία νίκη την 13η φετινή και θα συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία, στο δρόμο για την τελική φάση του πρωταθλήματος και τα playoffs!

Από την άλλη, η Εύγερος στην Πύλαρο άφησε ίσως την τελευταία της πιθανότητα, ώστε να παραμείνει "ζωντανή" στη διεκδίκηση μιας θέσης στην 4αδα, αφού έχει μόνο μαθηματικά ελπίδες να τα καταφέρει και θα χρειαστεί παράλληλα ένα πολύ μεγάλο θαύμα.

Στα Μακρυώτικα έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τους "κυανέρυθρους" της Πυλάρου να πατάνε καλύτερα, παίρνοντας τη νίκη και ένα ακόμη τρίποντο, σε μία εξαιρετική πορεία και φέτος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Οι "Οράνιε" δεν τα κατάφεραν σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βλέπουν πολύ δύσκολη και κάτι σαν όνειρο τη συμμετοχή τους στα play offs.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 19' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 μετά από ωραία ομαδική ανάπτυξη από αριστερά και τον Σαλιάι να βγάζει στην περιοχή στον Μπ. Σινάι. Ο τελευταίος με πολύ ωραίο σταμάτημα και κοντινό πλασέ θα νικήσει τον Λ. Καλαφάτη και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα παραμείνει σκορ ημιχρόνου και θα χωρίζει τις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη και στο 74' θα έρθει και το 2-0 των "κυανέρυθρων" της Πυλάρου.

Μετά από την εξαιρετική ομαδική ενέργεια και την πάσα του Κουμαριώτη στον Γ. Καλλιβωκά, ο τελευταίος με συρτό σουτ, έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Λ. Καλαφάτη, δίνοντας προβάδισμα για την 13η νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Και στο 81' θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους με τον εξαιρετικό σήμερα νεαρό Μπ. Σινάι, να βρίσκει με καταπληκτική κάθετη πάσα στην περιοχή τον Γιαννάτο, αυτός θα αποφύγει τον Λ. Καλαφάτη και θα πλασάρει στην κενή εστία για το 3-0.

Αυτό το 3-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στα Μακρυώτικα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και μακρυά από την 4αδα, έστω και αν μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες και ίσως αύριο να ξεκαθαρίσει αυτή η εκκρεμότητα, από το αποτέλεσμα του αγώνα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτων (αν κερδίσει η ομάδα του Γκ. Ρέτσι τελειώνει).

Αυτό που κρατάμε περισσότερο από τα Μακρυώτικα είναι οι ευκαιρίες που δίνουν στον Πυλαριακό, στα νέα παιδιά της Ακαδημίας τους, όπου εκεί γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από τον Κ. Κουγιανό.

Σήμερα, πήρε θέση στη βασική εντεκάδα ο Μπ. Σινάι. 

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα και δείχνοντας το σπουδαίο ταλέντο του θα πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ θα δημιουργήσει και το τρίτο με εξαιρετική κάθετη πάσα στον Γιαννάτο.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χρ. Αβάζαρο. 

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Παπαδάτος (60' Δρακάτος), Γονατάς (55' Saridaj), Μανωλάτος, Σπανός (80' Α. Ποταμιάνος), Σινάι (80' Rexha), Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Σαλιάι (60' Παπαλεξάτος), Σταμούλης, Γ. Καλλιβωκάς.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Αλεξάτος, Αδηλίνης, Φωκάς, Ταβιανάτος (75' Μπούζος), Λασκαράτος, Ντεντλάλα (75' Papa), Ακριστινέι (85' Παπαναστασάτος Χρ.), Πολλάκης Γ., Σταματέλος, Μόκας.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου