Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10

Ήττες με το ίδιο σκορ 0-3 για τις Μικτές μας από τις αντίστοιχες πρωτοπόρες της Αχαίας



Ισάριθμες ήττες για τις μικτές από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Αχαΐας σήμερα το πρωί στο Ενωσιακό Φαρακλάτων.
Οι ομάδες μας προσπάθησαν αρκετά παρά την ήττα τους  με σκορ 0-3. Ήττες φυσιολογικές και αναμενόμενες λόγω τις δυναμικότητας των αντιπάλων τους που παρέμειναν ακόμη μια αγωνιστική αήττητες και πρωτοπόρες!
ΠΑΙΔΕΣ
                                          
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα      
Α/Α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.ΠΣ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
1 - 5
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
----
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ  0-3
Πάλεψαν οι παίδες αλλά η Αχαία ήταν ανώτερη
Χρονικά πρώτος ξεκίνησε ο αγώνας των παίδων. Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο αλλά η Αχαΐα ήταν ανώτερη προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της που πλέον την καθιστά φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του και με σωστή κυκλοφορία έφταναν στην εστία του Αντωνίου πετυχαίνοντας τρία τέρματα αλλά και χάνοντας κάποιες ακόμη σημαντικές ευκαιρίες.
Φάσεις και γκολ
Στο 8' οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Μακρή με την μπάλα να καταλήγει παράλληλα με την εστία του Αντωνίου λίγο άουτ.
Γκοοοοοοολ για την Αχαία και 0-1 στο 17' (αυτογκόλ)
Κόρνερ από δεξιά του Αθανασακόπουλου, η μπάλα θα κοντράρει στο στήθος του Καμπανού και θα καταλήξει στα δίχτυα του Αντωνίου βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Φ. Σχοινά.
Στο 19' ο Νικολόπουλος βγάζει ωραία σέντρα από αριστερά στην περιοχή, κάτοχος της μπάλας ο Μασούρας με το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί να καταλήγει άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αντωνίου.
Ένα σουτ στο 21' του Μακρή μετά από ωραία συνεργασία με τον Αθανασακόπουλο, και απέναντι από τον Αντωνίου θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κεφαλονιάς.
Κόρνερ του Αθανασακόπουλου στο 27', η μπάλα στην περιοχή με τον Μακρή να πιάνει την κεφαλιά και τον Σπαθή να διώχνει την μπάλα λίγο πριν την γραμμή του τέρματος του.
Στο 30' ένας ωραίος συνδυασμός Αθανασακόπουλου Ράμα θα καταλήξει σε σουτ του τελευταίου που θα διώξει δύσκολα πάνω από την εστία του ο πολύ καλός σήμερα Αντωνίου.
Γκοοοοοοολ  για την Αχαία και πάλι και 0-2
Και πάλι στο 36' ο Αντωνίου θα σώσει προσωρινά το 0-2, αφού με ωραία προσπάθεια θα διώξει τελικά την μπάλα κόρνερ αφού πρώτα βρει και στο δοκάρι  στο σουτ από πολύ κοντά του Ράμμα.
Το κόρνερ εκτελείται από αριστερά και τον Αθανασακόπουλο στο δεύτερο δοκάρι, ο Δαυλάς με εύστοχο σουτ θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στον αγώνα στα δίχτυα.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο 40λεπτο.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 51' η μικτή των νησιών μας θα κάνει την πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των αντιπάλων της, όταν στην κάθετη του Καλαφάτη ο Πέτρου με έξοδο εκτός περιοχής θα προλάβει τον Βασιλάκη και θα απομακρύνει την μπάλα μακριά με τα πόδια.
Γκοοοοοοολ και τελικό 0-3
Είναι το 56' ο Μακρής θα νικηθεί από τον Αντωνίου στο τετατετ τους, η μπάλα θα φτάσει στον Αθανασακόπουλο που με δυνατό σουτ από κοντά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 60' ένα δυνατό σουτ του Μακρή θα αποκρουστεί εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Αντωνίου.
Στην σέντρα του Ράμα στο 79' Ο Δούβρης θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο Αντωνίου αποκρούει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα κόρνερ
Άριστος ο διαιτητής ο κ. Ν. Σταυρόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ. Γ. Μαρκαντωνάτος και Ι. Καραλής από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Σπαθής, Παπαναστασάτος Χ., Καμπανός, Καππάτος, Τριανταφύλλης, Παπαδάκης Γ. (31' Μουρελάτος), Τανουσάϊ, Γιαννάτος, Καλαφάτης (58' Φωκάς), Παπαδάκης Π. (47' Τριανταφυλλίδης).
Ε.Π.Σ. Αχαΐας: (Φ. Σχοινάς), Πέτρου, Σταθόπουλος (47' Κουτρόπουλος), Νικολόπουλος, Δαυλάς, Μαχαίρας, Ράμα, Παπαγεωργίου (50' Παπαχρονόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Μακρής, Αθανασακόπουλος (58' Δούβρης), Μασούρας.
.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1-5
Πέρασαν εύκολα από την Ζάκυνθο οι παίδες της Αιτωλοακαρνανίας 5-1
Τα γκολ
(Σέλληνας / Πανταζής, Ντούλιας, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Ράπτης)
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Νίκος Μπουρδούνης): Βαρβαρίγος, Σταμίρης, Πομόνης Ι., Θεοδόσης (18΄ Τσιώλης) Κοτσώνης, Μεταξάς (77΄ Θεοδωρίδης), Πομόνης Κ., Βαρδακαστάνης, Δρόσσος, Σέλληνας.
ΕΠΣ ΑΙΤΩ/ΝΙΑΣ:  Κούρτης, Ζερβουλάκος, Χοχτούλας (70΄ Αντωνόπουλος), Μελιάδης, Βασιλείου, Ντούλιας, Ζαρπακούτης (75΄ Δερβίσης), Πανταζής, Ράπτης, Σκόνδρας (78΄ Σοφρόνης), Τσουκαλάς.
http://zante-sport.blogspot.gr/

Η  Βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
4
15 - 1
12
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
4
5 - 5
7
3.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
4
9 - 6
7
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
4
2 - 6
3
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
4
2 - 9
0
ΝΕΟΙ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα      
Α/Α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.ΠΣ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
2 - 1
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ  0-3
Φυσιολογική ήττα για τη Νέων
Αμέσως μετά ακολούθησε ο αγώνας των Νέων. και εδώ οι Αχαιοί παρ' ότι ανώτεροι σαν ομάδα αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα από την ομάδα μας, όμως πιο ουσιαστικοί και ιδιαίτερες μονάδες πήραν  τελικά τη νίκη με σκορ 0-3. Μια νίκη που θα φέρει το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα και θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα μας προσπάθησε πάρα πολύ, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αντιπάλους της, ειδικά στο α' ημίχρονο με το καλό της παιχνίδι πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό της παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον πρωτοπόρο και αήττητο του Ομίλου. Το αυτογκόλ όμως έδωσε λύση στο άγχος των Αχαιών που σιγά σιγά και μετά από αυτό άρχισαν να λειτουργούν καλύτερα και πιο ψύχραιμα  στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας τελικά στο τέλος σε μια δίκαιη νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 12' ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά του Γαβριήλ θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ παράλληλα με την εστία του Βαλλιανάτου.
Γκοοοοοολ 0-1 με αυτογκόλ του Π. Τριανταφυλλίδη
Στο 33' σε ασυνεννοησία Βαλλιανάτου - Τριανταφυλλίδη, σε ένα μακρινό γέμισμα του Μαρκόπουλου από το κέντρο προς την περιοχή μας, ο τελευταίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι θα την στείλει στο βάθος της εστίας του τέρματος του, σε μια άτυχη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα του.
Μια νέα ασυνεννοησία των ίδιων ποδοσφαιριστών παραλίγο να φέρει το 0-2 όταν ο Διαμαντόπουλος θα μπαίνει ανάμεσα τους, "τσιμπάει" την μπάλα η οποία όμως θα καταλήξει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο 40' σε κόρνερ από αριστερά του Ρούντου ο Μαργώνης στο πρώτο δοκάρι θα κάνει το πλασέ αλλά ο Καλιβωκάς θα διώξει πάνω στην γραμμή μακριά την μπάλα.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο και στο 50' ο Γαβριήλ θα πιάσει το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Βαλλιανάτος με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.
Γκοοοοοοολ 0-2 για την Αχαία
Στο 63' ο Γαβριήλ θα μπει στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον Βαλλιανάτο θα κάνει την πάσα "πάρε-βάλε" στον Ρούντο που εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα δίνοντας "αέρα" δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Το τελικό 0-3 θα πετύχει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα  με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μαρκόπουλος
Άριστος ο διαιτητής κ. Γ. Μαρκαντωνάτος και οι βοηθοί του κ.κ. Ν. Σταυρόπουλος και Ι. Καραλής από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Μ. Αθηναίος), Βαλλιανάτος, Αντωνάτος Κ. (67' Κοκόσης), Αθηναίος, Μεγαδούκας, Τριανταφυλλίδης, Μινέττος, Βασιλάκης (62' Βαλεντής), Αντωνάτος Ε. (46' Γρηγοράτος), Στρακάτος, Καλλιβωκάς, Μπούρας.
Ε.Π.Σ. Αχαΐας: (Γ. Ψαρράς), Κυρίτσης, Μαρκόπουλος, Τσαπικούνης, Μπούμπαλης, Μαργώνης, Διαμαντόπουλος, Χριστόπουλος Ε. (54' Νικολακόπουλος), Σταυρόπουλος (46' Χριστόπουλος Α.), Δήμας (46' Θεοδωρόπουλος), Ρούντος, Γαβριήλ.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  2-1

Νίκη με ανατροπή για την Ζάκυνθο
Τα γκολ
(Βαλ. Τσουκαλάς, Δ. Μαρίνος / Γεωργούσιας) 
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αποστόλης Τζαμαλής): Μιχαλίτσης, Μαρίνος Δ., Σκιαδόπουλος, Κυριάζος, Μαρίνος Σπ., Ρίκος, Τσουκαλάς, Σκιαδόπουλος Κ. (65΄ Αντίοχος), Μαρίνος Δ. (71΄ Μπακάμης), Ματαράγκας, Ντάσης (60΄ Ασίμης) ΕΠΣ ΑΙΤΩ/ΝΙΑΣ: Γκοργκόλης, Τσέλιος (71΄ Λύρος), Θελημέγκας (46΄ Μακρής), Καβαλάρης, Μπακαδήμας, Δελημήτσος, Ρούσσης. Παπαθανάσσης, Γεωργούσιας, Κοτρότσος (56΄ Καζατζής), Κόης.
http://zante-sport.blogspot.gr/
Η Βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
4
17 - 3
12
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
4
15 - 7
9
3.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
4
4 - 12
6
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
4
7 - 8
3
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
4
1 - 15
0
 
Επόμενη αγωνιστική 
(6η) 17/12/20114
Α/Α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου