Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12

Αυλαία Α' γύρου στη Β΄κατηγορία το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής


Τελευταία "στροφή" για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου η αν προτιμάτε φτάσαμε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της "μικρής" κατηγορίας όπου και αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι τρεις αγώνες του προγράμματος,  σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Τζανάτα. Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι στα Τζανάτα μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και των Ομαλών.
Ας δούμε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
Το Σάββατο 3 μ.μ., στα Τζανάτα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί τα Ομαλά σε ένα παιχνίδι που και οι δυο "καίγονται" για τους τρεις βαθμούς ώστε με τη λήξη του 1ου γύρου να κερδίσουν "πόντους" για συμμετοχή στην τελική  4αδα αναμένουμε "μάχη".
Οι γηπεδούχοι με δυο νίκες και δυο ήττες στο ενεργητικό τους δεν έχουν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας και ιδιαίτερα στην έδρα τους, θα παίξουν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
Από την άλλη τα Ομαλά στην 2η θέση αν και αγωνίζονται με "δέκα" δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και μέχρι τώρα έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στο ενεργητικό τους.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθό την κα Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Την ίδια ώρα στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη η φιλόδοξη φέτος και πολύ καλή ομάδα της Ανωγής φιλοξενεί την Έρυσσο σε έναν αγώνα που είναι το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ή ακόμη και στην πρώτη αν υπάρξει κάποια έκπληξη την επόμενη ημέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Οι γηπεδούχοι σαφώς ποιοτικότερη και με περισσότερες επιλογές ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παπυργιακό και μέχρι τώρα έχει 3 νίκες και 1 ήττα.
Η Έρυσσος από την άλλη με καλά στοιχεία φέτος στο παιχνίδι της θα πάει στο Ληξούρι για την έκπληξη και να κλέψει ότι περισσότερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Βρίσκεται στην 5η θέση με 1 νίκη και 4 ήττες μέχρι τώρα.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Γ. Μυρσίνια.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Την άλλη ημέρα, Κυριακή και ώρα 11:30  ο πρωτοπόρος και αήττητος Παπυργιακός σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για το τρίποντο και έτσι θα κατέβουν στον αγώνα με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης. Επιστρέφει ο Σπ. Σαρλάνης αφού εξέτισε την τιμωρία του της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.
Η ομάδα του Α. Κοκκόση βρίσκεται αήττητη στην 1η θέση με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν επιτέλους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου-ων βαθμών τους που θα αποτελέσει και ιστορική στιγμή μιας και θα είναι η πρώτη στην σύντομη παρουσία τους στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο Τ. Φωής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Θ. Καλαφάτη που είναι τιμωρημένος, βρίσκεται ουραγός στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μέχρι τώρα αφού έχει συνολικά 4 ήττες.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ

Μουζακίτης
Βασίλης

Καπογιαννόπουλος Ι.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Κιόσης
Κώστας

Μοσχονά Ε.
3.
Κυριακή  14-12-2014 ώρα  11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ματιάτος
Διονύσης

Κομητόπουλος Π.
Αβάζαρος Χρ.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
10
4
3
1
0
5
2
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
9
4
3
0
1
9
2
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7
4
2
1
1
6
4
4.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
6
4
2
0
2
6
3
5.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
4
1
0
3
5
6
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
0
4
0
0
4
0
14
Η επόμενη αγωνιστική 6η 20-21/12/2014
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο.   ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο.   ΑΝΩΓΗΣ - ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
3.
Π.Α.Ο.   ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου