Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

Δίκαιη "μοιρασιά" στο Δ.Α.Κ. Διλινάτα - Εικοσιμία 0-0 και όλα θα κριθούν στον επαναληππτικό

Σε ένα μέτριο πρώτο προημιτελικό, το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμία "άσφαιροι" θα μείνουν στο 0-0 και έτσι θα δώσουν παράταση στην αγωνία της ρεβανς το νέο χρόνο.

Ένα αποτέλεσμα που δεν δίνει φαβορί, ενόψει της ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο στις 17/1/2024.

Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν αυτές που καθόριζαν την τύχη του αγώνα, αφού εκεί άλλωστε έδειχναν να έχει πέσει το βάρος τους, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο, χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη στην ανάπτυξη.

Και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά, σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες διατηρούσαν κατοχή, εναλλάξ και οι άμυνες συνέχιζαν να διακρίνονται.

Επομένως και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχοι μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους, στη φάση του 75' με τον Καλαφάτη.

Φάσεις και γκολ

Έπρεπε να περάσουν 22' για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Καμπανό να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, να μπαίνει περιοχή, όμως θα καθυστερήσει, θα μπλοκαριστεί από τους αμυντικούς με αποτέλεσμα να μην κάνει καλό σουτ και ναα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Παγανίας.

Στο 29΄ο Βαλεντής θα κάνει το μακρινό, δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο Παγανίας θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κοσμετάτος στην περιοχή και αριστερά θα κάνει το δυνατό σουτ που απομακρύνει ο Παγανίας, στην επαναφορά ο Καμπανός θα επιχειρήσει ένα νέο σουτ, που θα καταλήξει στα σώματα και στη συνέχεια θα απομακρύνουν την μπάλα οι αμυντικοί του.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού δεν είχαμε κάτι αξιόλογο και έτσι οι δύο ομάδες, ισόπαλες χωρίς σκορ θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, εκτός της μεγάλης ευκαιρίας των τυπικά γηπεδούχων και μιας - δυο μικρότερες δεν έχουμε κάτι πολύ σημαντικό και η εικόνα παρέμενε σχεδόν ίδια.

Στο 53' ο Φίλιππας θα βγει στην κόντρα από αριστερά, θα μπει στην περιοχή, αλλά στο σουτ που πραγματοποιεί, θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του Παγανία.

Στο 57' ο Χασάι θα κερδίσει τις κόντρες θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το σουτ για να σώσει ο Μεσολωράς.

Στο 71' ο Φίλιππας θα αλλάξει από αριστερά, στα δεξιά για τον Ντ. Ντουκάι και τον τελευταίο αμαρκάριστο, να κάνει κακό σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ, από καλή θέση.

Ο Φίλιππας και πάλι θα απειλήσει με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από αριστερά στην περιοχή, όμως θα είναι άστοχο με την μπάλα να καταλήγει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παγανία.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους περυσινούς κυπελλούχους στο 75'. Ο Κουράνης από δεξιά θα βγάλει την παράλληλη πάσα στη μικρή περιοχή για το Καλαφάτη και ο τελευταίος απέναντι από την άδεια εστία θα.... καταφέρει να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ από την εστία του Μεσολωρά.

Και αφού δεν μπήκε αυτό το γκολ, σίγουρα η ισοπαλία είναι το δίκαιο τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Δ.Α.Κ.. Άλλωστε μέχρι την ολοκλήρωση του δεν υπήρξε κάποια πολύ σημαντική στιγμή για να καταγραφεί.

Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι οι ομάδες θα αφήσουν ανοικτους λογαριαμούς, σε ότι έχει να κάνει με τη ρεβάνς στις 17/1/2023 στο ίδιο γήπεδο.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E., Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Στεφανάτος, Σπανός (76' Γεωργόπουλος), Ζαμπαύτης (46' Νικολοβιένης – 76' Πούλα), Καλαφάτης Ε., Γκερβένη, Κουράνης Στ., Πολλάτος Αλ..

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Τζάκης, Αραβαντινός, Παπαδόπουλος (60' Ντ. Ντουκάι), Μάθιου (85' Μινέτος Γ.), Βαλεντής, Καμπανός, Κοσμετάτος, Φίλιππας, Ηλιόπουλος (76' Κονόμη).

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου