Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

Νικητής στο ντέρμπι του Ιονίου ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός 65-55 την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου

Σήμερα το πρωί στο κλειστό γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης”, στα πλαίσια της 7ης εξ' αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η, παρακολουθήσαμε, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο νησιώτικο ντέρμπι, μεταξύ της ομάδας μας Α.Σ. Κεφαλληνιακού και της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου.

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, είχαν κακή αμυντική αντίδραση, ήταν άστοχοι στην επίθεση και σε συνδυασμό με την ευστοχία στην επίθεση των φιλοξενούμενων, βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι παίκτες του coach Κωστίδη ανέβασαν την πίεση στην άμυνα και βρήκαν λύσεις στην επίθεση (4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και τελικά να πάρουν ένα πολύ σημαντικό “ροζ” φύλλο αγώνα.

Έτσι ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός έφτασε τις τρεις σερί νίκες και έχει μπει για τα καλά σε τροχιά play off, έχοντας επίσης αποκτήσει ψυχολογία που θα τον βοηθήσει στην πορεία.

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό τμήμα του συλλόγου είναι στις 7/1 εκτός έδρας με τον Πήγασο Μπεγουλακίου και για το παιδικό επίσης στις 7/1 εκτός έδρας με την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου.

Δεκάλεπτα: 10-13, 15-20, 21-13, 19-9

Τελικό σκορ: 65-55

Διαιτητές: Καραμπελιάς - Μπακόπουλος

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 16 (1), Γαρμπής 2, Χρηστάτος 2, Δρακονταειδής 13 (1), Τιμοθεάτος 11( 2), Θεοδωράτος, Αναστασιάδης, Κούρος, Κουνάδης, Μουΐκης 2, Καραπέτσας 19 (3), Μεσολωράς.

Α.Γ.Ε. Ζακύνθου:(Πανάς), Μπισαράκης, Θεοδωρίτσης Κ., Βισβάρδης 8 (2), Λογοθέτης 2, Πλαρινός 2, Θεοδωρίτσης Δ. 4, Νέγκας 2, Κουτουλογένης 2, Μοθωναίος, Δημησιάνος 7, Βαρβαρίγος 28 (4).

Σε λίγο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου