Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

"Πολυβόλο" η Εικοσιμία 9-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Σε ένα αρκετά καλό και παραγωγικό παιχνίδι, από την πλευρά των τυπικά φιλοξενούμενων, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Εικοσιμίας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, θα επιστρέψει στις νίκες, μετά από 2 αγωνιστικές (1 ήττα – 1 ισοπαλία), επικρατώντας εύκολα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 9-1 συνεχίζοντας έτσι στην 4η θέση.

Σε γενικές γραμμές στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπως προαναφέρουμε, παρακολουθήσαμε ένα καλό για τους φιλοξενούμενους παιχνίδι, τους "κυανόλευκους" από τη Λειβαθώ καλύτερους, να έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν 9 τέρματα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν για ότι καλύτερο από ένα παιχνίδι στο οποίο γνώριζαν από την αρχή ότι δεν ήταν το φαβορί, αφού οι αντίπαλοι τους είναι ανώτεροι και έτσι η νέα ήττα, 5η στη διοργάνωση, σε έξι παιχνίδια ήρθε φυσιολογικά.

Πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν πάλι επικίνδυνα και πρέπει να βρουν άμεσα αντίδραση.

Ιδιαίτερη κριτική δεν χρειάζεται να γίνει, απλά ας δούμε παρακάτων τα γκολ.

Τα γκολ του αγώνα

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με ωραία γυριστή κεφαλιά του Γ. Μινέτου στο α' δοκάρι, μετά το κόρνερ από αριστερά του Τζάκη.

Στην επόμενη καλή στιγμή θα έχουμε το 0-2 για την ομάδα της Λειβαθούς με εκτέλεση πέναλτι του Αραβαντινού.

Πέναλτι που είχε δοθεί λίγο πριν για χέρι του Σαμπανάι στο σουτ του Καμπανού από τα όρια της περιοχής.

Το 0-3 θα πετύχει στο 33' μετά από ωραία ενέργεια και καλοζυγισμένο σουτ ο Καμπανός, από τα όρια της περιοχής.

Ο Γ. Μινέτος στο 44' μετά την επαναφορά στο σουτ του Φίλιππα και την απόκρουση του Παπαστεργίου, θα είναι ο σκόρερ του 0-4 με σουτ και ενώ πρώτα η μπάλα θα βρει στο εσωτερικό μέρος του αριστερού δοκαριού των γηπεδούχων στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα.

Με το σκορ στο 0-4 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι και τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν "κλειδώσει" τη νίκη από νωρίς.

Στο δεύτερο, οι "κυανόλευκοι" επίσης καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, θα σημειώσουν ακόμη πέντε τέρματα και θα ολοκληρώσουν το 90λεπτο με μία άνετη επικράτηση.

Με τη συμπλήρωση 10' στο δεύτερο ημίχρονο θα έρθει και το 0-5.

Ο Καμπανός προλαβαίνει την έξοδο του Παπαστεργίου, τον αποφεύγει και με "τακουνάκι" θα βρει τον Γ. Μινέτο απέναντι από την άδεια εστία και αυτός χωρίς δυσκολία, πλασάρει για το δικό του χατ τρικ και το 5ο γκολ της ομάδας του.

Το 0-6 θα πετύχει και πάλι ο Γ. Μινέτος, κάνοντας πλέον "καρέ" τερμάτων.

Ο Φίλιππας, πιέζει τον Σαμπανάι και τον αναγκάζει να κάνει λάθος γύρισμα της μπάλας στον Παπαστεργίου, ο οποίος δεν προλαβαίνει να αποκρούσει και ο επιθετικός της Εικοσιμίας θα την στείλει εύκολα στα δίχτυα.

Ο Καπλάνι στο 63' θα είναι ο σκόρερ του 0-7, μετά από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και πλασέ ,στην απέναντι γωνία του Παπαστεργίου.

Στη συνέχεια και στο 65' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι, σε χέρι του Α. Ντουκάι στην περιοχή.

Εκτελεί εύστοχα ο Μπεσάι και μειώνει στο 1-7.

Ο Φίλιππας θα ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα στο 71' με μακρινό συρτό σουτ, την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Καμπίτση και το σκορ να ανεβαίνει στο 1-8.

Με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ αυτή την φορά τον Καπλάνι, θα γραφτεί το τελικό 1-9 για την Εικοσιμία, η οποία επιστρέφει εκκωφαντικά στις νίκες.

Αντίθετα για τους "πράσινους", επανέρχονται οι βαριές ήττες και η κατάσταση αρχίζει να γίνεται δύσκολη.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Κατερέλο και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου (67' Καμπίτσης), Κοραμπάτος, Σαμπανάι, Μπουγάς, Μούτσα,  Noakes, Κότσι (65' Πανταζής), Μπεσάι (67' Κρητικός), Ποιμενίδης (65' Βαρουξής), Ρηγόπουλος (46' Πάπα), Ντότσι.

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης (57' Μάστορας), Τζάκης, Ντουκάι Α., Αραβαντινός (64' Κόρμαλης), Βαλεντής (57' Καπλάνι), Ηλιόπουλος (46' Κονόμη), Καμπανός, Κοσμετάτος (64' Χαραλαμπέλης), Φίλιππας, Μινέτος Γ..

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου