Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

Άφησαν ανοικτούς "λογαριασμούς" για τη ρεβάνς Πρόοδος Ιθ. - Α.Ο. Πρόννοι μετά το 1-1 του Σταυρού (Εικόνες)

Με το παιχνίδι στο Σταυρό της Ιθάκης σήμερα το πρωί, μεταξύ Προόδου - Πρόννων, άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ημιτελικών στο τοπικό κύπελλο και τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς" για τη ρεβάνς της Σκάλας στις 17/1/2024.

Σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, το οποίο τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά επαναλαμβάνουμε όλα είναι ανοικτά.

Σε γενικές γραμμές, στο "Ν. Ραυτόπουλος" παρακολουθήσαμε ένα καλό, δυνατό, με καλό ρυθμό παιχνίδι, κυρίως κέντρου, κάποιες καλές στιγμές απέναντι από τις δύο εστίες και από τις δύο ομάδες, ενώ οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι αφού θα έχουν και ένα δοκάρι 83'!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Με την συμπλήρωση 10' στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν, όταν στο δυνατό σουτ του Τσοκαναρίδη, από τα όρια της περιοχής ο Τσιντήλας θα αποκρούσει την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.

Η απάντηση των γηπεδούχων στο 20' και εδώ με ένα δυνατό σουτ του Πάτερη που αποκρούεται από τον Παπαβασιλείου, στέλνοντας δύσκολα την μπάλα κόρνερ.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές στο πρώτο μισό.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 59' οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ και θα προηγηθούν 1-0.

Ο Καρανίκας θα αποφύγει δύο αμυντικούς των Πρόννων και θα γυρίσει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, εκεί που ο Βλησμάς με εύστοχο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.

Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Τσάκος θα κάνει το δυνατό σουτ που αποκρούεται προσωρινά από τον Γ. Τσιντήλα, στην επαναφορά ο Τσοκαναρίδης θα επιχειρήσει ένα δεύτερο και τον τερματοφύλακα της Προόδου με τα πόδια και να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Και στο 61' θα έχουμε την ισοφάριση για την ομάδα των Πρόννων.

Ο Τσοκαναρίδης με ωραία σέντρα στην περιοχή θα βρει τον Τσάκο και αυτός από το ύψος περίπου του πέναλτι θα πλασάρει εύστοχα για το 1-1.

Πολύ κοντά να προηγηθούν και πάλι, θα φτάσουν οι γηπεδούχοι στο 82', όμως ο Παπαβασιλείου θα πει "όχι" στην μακρινή εκτέλεση φάουλ του Καρανίκα, πετώντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 84' μάλιστα θα σταθούν άτυχοι όταν στο σουτ του Χ. Ηλιόπουλου η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου και στη συνέχεια, απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 90' με το δυνατό φάουλ από δεξιά του Αλ. Κουρκουμέλη, να περνάει την μπάλα πάνω από το τείχος και τον Γ. Τσιντήλα να διώχνει σε κόρνερ.

Το ενδιαφέρον παιχνίδι του Σταυρού θα έχει και δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα. Για τους γηπεδούχους στον Ε. Πόρτολο (2η κίτρινη) και για τους φιλοξενούμενους στον Γ. Μακρυνώρη (απευθείας κόκκινη)!

Μετά από αυτό το 1-1 οι δύο ομάδες καλούνται να διαχειριστούν τη ρεβάνς, με το δικό της τρόπο η κάθε μία, έτσι ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Κωστόπουλο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ., Πάτερης, Παπαδόπουλος, Μανωλόπουλος (78' Totaj), Βλησμάς, Πόρτολος, Καρανίκας, Ηλιόπουλος Β. (60' Μαγριπής), Πολυχρονάκης (80' Sula), Ηλιόπουλος Χ..

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ., Δημητράτος, Μακρυνώρης, Ρώσσης, Κουρκουμέλης Σπ. (60' Xhelaj), Σιμωτάς (60' Τσάκος), Παπαδημητρόπουλος, Τσοκαναρίδης, Κουρκουμέλης Αλ., Μπάμπης (72' Ντούκας).

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι














Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου