Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

Εύκολο πρωινό Σαββάτου για τον Παλληξουριακό 9-0 την Πρόοδο Ιθάκης

Αποφασιστικός, καταιγιστικός και πολύ παραγωγικός, αποδείχθηκε ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, στο σημερινό του παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη, αφού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, θα πάρει μία εύκολη νίκη με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης και σκορ 9-0, προσφέροντας παράλληλα θέαμα και γκολ!

Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη του στη διοργάνωση, διατήρησε το απόλυτο 6Χ6 και έμεινε πλέον μόνος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νέα ήττα του Πυλαριακού από τον Α.Ο. Σάμης, το απόγευμα στα Μακρυώτικα.

Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του, πέτυχαν εννιά τέρματα, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και πέναλτι, επιστρέφοντας άμεσα από την γκέλα της περασμένης Τετάρτης και το 1-1 με την Εύγερο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τον πρώτο προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου.

Ας δούμε λοιπόν τα εννέα τέρματα στο πρωινό παιχνίδι του Ληξουρίου.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0, μετά τη σέντρα από δεξιά του Λυκούδη και το εύστοχο πλασέ του Ηλ. Αντωνάτου.

Στο 21' θα πετύχουν, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο δοκάρι από το Λυκούδη, που μπερδεύει αμυντικούς και τερματοφύλακα για το 2-0.

Το 3-0 θα πετύχει, μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τον άξονα ο Γεωργάκης, με τον τελευταίο να αποφεύγει το μαρκάρισμα δύο αμυντικών και να πλασάρει εύστοχα από τη μικρή περιοχή.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35', ο Μπράτι θα κερδίσει το πέναλτι και ο Λυκούδης θα αστοχήσει.

Στο 37' οι γηπεδούχοι θα αλλάξουν όμορφα την μπάλα, θα γίνει η σέντρα από δεξιά και ο Λυκούδης πλασάρει σωστά για το 4-0 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Το 5-0 μετά από ωραία συνεργασία Xaxhxiaj - Μπράτι και ο τελευταίος με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πίππου.

Στο 44' ο δείκτης θα ανέβει στο 6-0 από τον Ηλ. Αντωνάτο και πάλι με ωραία ενέργεια από τα δεξιά και τελείωμα στην κίνηση μέσα από την περιοχή, από τον επιθετικό του Παλληξουριακού.

Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και στο 55' ο Μπράτι θα πετύχει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι και το 7-0, μετά τη νέα συνεργασία αυτή την φορά Νουρεντίνι – Ρεμούντη, ο δεύτερος θα "σπάσει" στον σκόρερ που ευστοχεί από κοντά.

Στο 65' Ο Ρεμούντης θα φύγει στην πλάτη της άμυνας της Προόδου και θα πλασάρει εξαιρετικά για το 8-0.

Εντυπωσιακό 1-2 από δεξιά Ρεμούντη – Νουρεντίνι, ο δεύτερος θα "τσιμπήσει" την μπάλα και θα την στείλει στη γωνία του Πίππου για το τελικό 9-0!

Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον μετά την ήττα του Πυλαριακού από τη Σάμη συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή με το απόλυτο 6Χ6, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με στόχο την παραμονή.

Άλλωστε, παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και σίγουρα δεν περίμεναν κάτι από αυτό το παιχνίδι, όσο και να τα χαλάει το βαρύ τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μπερκής, Πυλαρινός (80' Λυκούδης Ι.), Λυκούδης, Κουκοβίνος (65' Γαβαλάς), Αντωνάτος Ηλ. (46' Δελαπόρτας), Μπράτι (80' Shehaj), Xaxhxiaj, Νουρεντίνι, Αντωνάτος Κ., Γεωργάκης (46' Ρεμούντης).

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος, Βρεττός, Πάτερης, Ηλιόπουλος Χ., Μανωλόπουλος (70' Bushi), Βλησμάς (70' Φίλιππος), Μωραΐτης, Totaj, Ηλιόπουλος Β. (65' Πρίφτης), Πολυχρονάκης, Μαγρίπης (70' Φαμπιόλης).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου