Κυριακή, Δεκεμβρίου 10

Μεγάλη νίκη του Α.Σ. Κεφαλληνιακού στην παράταση

Με μια μεγάλη νίκη για το αντρικό επί του 2ου στην βαθμολογία ΠΑΣ Ναυπάκτου για το πρωτάθλημα Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. και την 10η αγωνιστική, επέστρεψε το αντρικό του Α.Σ. Κεφαλλιανιακού από την Ναύπακτο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε διψήφια διαφορά πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι σιγά - σιγά κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και είχε αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα.

Στο τέλος, η ομάδα μας είχε τριπλή ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και παρά τις σωστές επιλογές, οι παίκτες μας στάθηκαν άστοχοι και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, αφού στην κανονική του διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 62-62.

Εκεί, η μάδα του coach Κωστίδη με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, πήρε το διπλό που της δίνει άλλο αέρα για την συνέχεια.

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό εντός έδρας την Κυριακή 17/12 απέναντι στον Σείριο Πατρών.

Δεκάλεπτα: 16-26, 19-14, 13-14, 14-8

Σκορ κανονικής διάρκειας: 62-62

Παράταση: 2-9

Τελικό σκορ: 64-71

ΠΑΣ Ναυπάκτου:(Σταθάτος), Τσάτσος, Πολύχρονος 20 (2), Κυριαζής, Άμπλας 8, Ασημακόπουλος 7, Θεοδώρου 15 (1), Φρέγκου 8 (1), Μαντζαρίνης 2, Φούντας, Βαρελάς 4, Μήτσος, Λούρδας.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 36 (3), Χρηστάτος, Γαρμπής Μ. 2, Βασιλάτος 2, Τιμοθεάτος 2, Θεοδωράτος 18 (2), Μεσολωράς, Παρδάλης, Κουνάδης, Δρακονταειδής 3 (1) Καραπέτσας 6, Λαμπρογιώτας 2. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου