Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

Νέα νίκη για τον Α.Ο. Σάμης 4-1 στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό στο τοπικό (Εικόνες)

Στο απογευματινό παιχνίδι στα Μακρυώτικα και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, και στη δεύτερη συνάντηση τους μέσα σε τρεις ημέρες, ο Α.Ο. Σάμης φαίνεται να έχει πάρει τον.... αέρα των γηπεδούχων, αφού θα πάρει νέα νίκη από τον αντίπαλο του Πυλαριακό με σκορ 4-1.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ήταν αρκετά καλό, δυνατό, με αρκετό πάθος, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, όταν και οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και πέτυχαν μία δίκαιη νίκη, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν κάποια καλά δικά τους διαστήματα.

Μία ακόμη νίκη για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, που την διατηρεί στην 2η θέση και παράλληλα μειώνει την διαφορά της, από την 2η και το σημερινό της αντίπαλο στους -3 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους, ήταν η πρώτη ήττα στη διοργάνωση, ενώ τους έριξε και στη 2η πλέον θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και μέχρι πρότινος ισόβαθμο τους Παλληξουριακό, που είχε περάσει το πρωί το εμπόδιο της Προόδου Ιθάκης με σκορ 9-0.

Να σημειωθεί ότι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με "9" λόγω αποβολών.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 44’ σε μία πολύ καλή χρονικά στιγμή για τους φιλοξενούμενους, θα έχουμε το 0-1.

Συγκεκριμένα, ο Κλαουδάτος θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή, θα γυρίσει πολύ ωραία το σώμα του και με όμορφο σουτ, θα νικήσει τον τερματοφύλακα Barjamaj.

Με αυτό το 0-1 που θα δώσει εκτός το προβάδισμα και καλή ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, θα αποχωρήσουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια.

7' μετά την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι θα μείνουν με "δέκα", ύστερα την αποβολή του Β. Γόνατα με 2η κίτρινη κάρτα.

Με αριθμητικό πλέον πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν στο 54´ και το 0-2.

Σκόρερ και πάλι ο νεαρός Κλαουδατος, μετά την ωραία κεφάλια - πάσα του Καραγιαννάκη και το ψύχραιμο πλασέ από τη μικρή περιοχή, που διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 57’ ο Κλαουδατος θα πετύχει το 0-3 με δικό του χατ τρικ και θα "κλειδώσει" μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του, όταν θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή, και με πολύ ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων, που έδειχναν απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Στο 62’ ο Πυλαριακος θα μειώσει σε 1-3 με σκόρερ τον Αντ. Γιαννάτο, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την κακή συνεννόηση της άμυνας των φιλοξενούμενων, θα κλέψει την μπάλα και με ωραίο πλασέ σε κενή εστία, θα πετύχει τη μείωση του σκορ.

Στο 79’ η Σάμη θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Δελλαπόρτα από τον Σταμουλη.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Rexha, που θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα Barjamaj.

Στο 83’ ο Πυλαριακός θα μείνει με 9 παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Σταμούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Και στο 84’ θα έχουμε το 1-4 για τη Σάμη με το νεαρό Δελλαπόρτα, οποίος με πολύ ωραίο δεξί συρτό σουτ, έξω απ την μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στα δίχτυα.

Στο 91’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα έχει διπλό δοκάρι με τον Καρασαββίδη, ο οποίος θα κάνει το αριστερό σουτ, η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί δοκάρι, δεν θα απομακρυνθεί και στην συνέχεια της φάσης, έπειτα από σέντρα από δεξιά, ο ίδιος παίχτης με μονοκόμματο σου θα στείλει την μπάλα και πάλι στο δεξί δοκάρι.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ στο τοπικό, τον Α.Ο. Σάμης να φεύγει από Μακρυώτικα με μια δεύτερη νίκη μέσα σε τρεις ημέρες, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα και να βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα απολέσουν το αήττητο, μιας και ήταν η πρώτη φετινή τους ήττα και μαζί την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Barjamaj, Παπαδάτος (84' Ποταμιάνος Ι.), Γονατάς, Μανωλάτος, Θωμαΐδης, Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Σαλιάι, Σταμούλης, Βασιλόπουλος, Κλειτογιάννης (59' Rexha).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ., Χάνδρας (59' Σπυράτος), Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος, Βιτωράτος (82' Καρασαββίδης), Κλαουδάτος, Μετάι (68' Μωραΐτης Ν.), Δελαπόρτας, Περιβολάρης, Φιλιππάτος (46'Rexha – 82' Τρίφι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Εικόνες















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου