Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

Εύγερος - Παλληξουριακός 1-1 σε παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος και δίνει ενδιαφέρον στη ρεβάνς

Στο παιχνίδι που διεξήχθη με το φως των προβολέων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Παλληξουριακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα επιθετικά, με αποτέλεσμα να απολέσει το φετινό του απόλυτο που ήταν 11Χ11 μέχρι τώρα, αλλά και να μένει στην αγωνία της ρεβάνς, μετά τη σημερινή του ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη μαχητική Εύγερο.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι "ερυθρόλευκοι" στη μεγαλύτερη διάρκεια του θα πατάνε καλύτερα γήπεδο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό, χρονικό σημείο που απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν νευρικοί και άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ έχασαν και πέναλτι!

Αρχικά, είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ενώ με την πάροδο του χρόνου οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν περισσότερο την κατοχή.

Η Εύγερος, προσπάθησε να κρατήσει ενδιαφέρουσα τη ρεβάνς, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και τα κατάφερε, αφού κατέβηκε στο παιχνίδι με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς να το φοβηθεί και αυτό είναι κάτι που χαροποίησε τον coach, ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για 90+' και να μάχονται ακόμη και τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ.

Ήταν σωστά στημένοι αμυντικά και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα κάτι που κατάφεραν στο τέλος, ισοφαρίζοντας σε μία από αυτές.

Φάσεις και γκολ

Οι καλές φάσεις έλειψαν στο πρώτο 45λεπτο από το παιχνίδι, αφού γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, ήταν πολύ οργανωμένοι αμυντικά και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να γίνονται επικίνδυνοι.

Έτσι, προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ.

Σε ένα από αυτά στο 14' ο Λυκούδης θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γαλανόπουλου.

Μετά από 20' και συγκεκριμένα στο 34', ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα θα πάρει επικίνδυνη τροχιά και ο Γαλανόπουλος θα την απομακρύνει δύσκολα με τις γροθιές του.

Έτσι, όπως ήταν φυσικό θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή, δημιούργησαν φάσεις, έχασαν πέναλτι προηγήθηκαν και τελικά ισοφαρίστηκαν, δίνοντας αγωνία στη ρεβάνς.

Με την έναρξη ο Μπράτι θα κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή και αριστερά και την μπάλα να περνάει άουτ, δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Ο Xaxhxiaj από την μικρή περιοχή αστοχεί στην κεφαλιά μετά το κόρνερ του Λυκούδη από αριστερά στο 49', σπαταλώντας μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η ομάδα του.

Και πάλι στο 54' ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα αστοχήσει σε νέα κοντινή κεφαλιά, στην εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Μπράτι.

Η πρώτη απειλή στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους στο 74' με τον Μόκα να βγαίνει στην κόντρα από αριστερά, να κάνει το σουτ και να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Μαυρίδης.

Στο 75' θα υποδειχθεί πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, σε χέρι του Λασκαράτου μέσα στην περιοχή. Εκτελεί ο Μπράτι, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Γαλανόπουλου και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Ωραία ενέργεια του Γεωργάκη στο 84' στη μεγάλη περιοχή, όμως πιεζόμενος θα κάνει ένα αδύναμο σουτ στα χέρια του Γαλανόπουλου.

Στο 85' οι "ερυθρόλευκοι" θα ανοίξουν το σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Μπράτι από τα όρια της περιοχής και την μπάλα θα καταλήγει, στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων και στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν πλάνο και συνέχιζαν να χτυπούν στην κόντρα γεγονός το οποίο ύστερα από 2' θα φέρει την ισοφάριση και το 1-1 με πλασέ του Α. Ντεντλάλα στην εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά και το γύρισμα στην περιοχή του Μόκα.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί στο 90+2' για τους φιλοξενούμενους να "κλέψουν" τη νίκη, όταν στη σέντρα από δεξιά του Λυκούδη, Xaxhxiaj –Αντωνάτος αμαρκάριστοι δεν συνεννοούνται και χάνεται μια σπουδαία ευκαιρία για να γίνει το 1-2!

Τέλος στο 90+4' ο Ν. Παπαναστασάτος θα δεχθεί 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

Η λήξη θα βρει τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 και όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό του Ληξουρίου.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, ΑδηλίνηςΒαγγελάτος, Παπαναστασάτος Ν., Ντεντλάλα, Λασκαράτος, Μόκας, Πάπα Ε. λ.τ 72' Θεοδωρόπουλος), Αλεξάτος, Κολιγνιάτης (29' Σταματέλος), Dedlala L. (65' Papa A).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Πολυδωράτος (λ.τ. 65' Γεωργάκης), Γαβαλάς (72' Νουρεντίνι), Μπερκής, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (84' Κορσιάνος), Xaxhxiaj, Ζάβαλης (72' Πυλαρινός), Συριάτος.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου