Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι της Σκάλας μεταξύ Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Διλινάτων (Εικόνες)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ο Α.Ο. Πρόννων με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων και σκορ 1-1!

Μία διόλου βολική ισοπαλία για τις δύο ομάδες, που μένουν πίσω βαθμολογικά, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι.

Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό Σκάλας παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με δύναμη, πάθος, πολλές "μονομαχίες" και 2 συνολικά τέρματα.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 8' ένα δυνατό σουτ του Ε. Καλαφάτη θα στείλει τη μπάλα να σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και στη συνέχεια η απομάκρυνση από τους αμυντικούς.

Στο 20' γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε χέρι του Δημ. Τζωρτζάτου στην περιοχή.

Εκτελεί εύστοχα, ξεγελώντας τον Παγανία, ο Αλ. Κουρκουμέλης για το προβάδισμα και το 1-0 των γηπεδούχων.

Μετά από 4' οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1, με κοντινή προβολή του Χασάι, στην πολύ ωραία σέντρα από αριστερά του Ε. Καλαφάτη.

Αυτό το 1-1 θα είναι και το σκορ με το οποίο θα κλείσει τα πρώτα 45' στο παιχνίδι της Σκάλας.

Στην επανάληψη, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι και έτσι "μοιράστηκαν" βαθμούς και γκολ.

Σε αυτό το σημείο τα Διλινάτα ήταν καλύτερα και πίεσαν για το 1-2.

Ο Παπαβασιλείου στο 56' θα σώσει την εστία του με εκπληκτική επέμβαση στο δεξί "Γ" της εστίας του στο δυνατό σουτ του Ε. Καλαφάτη.

Στο 77' παραλίγο να έχουμε το αυτογκόλ από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, όταν στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν την μπάλα με το κεφάλι, στο κόρνερ από αριστερά του Χασάι, θα στείλουν τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 86' για τους γηπεδούχους. Ο Χρ. Κουρκουμέλης εκτελεί το φάουλ, εκτός περιοχής και αριστερά,  ο Παγανίας δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, η μπάλα γλιστράει από τα χέρια του, στρώνεται στον Παπαδημητρόπουλο και ο τελευταίος από την μικρή περιοχή θα κάνει την προβολή και θα στείλει τη μπάλα, πάνω από την εστία των Διλινάτων, άουτ!

Έτσι, οι δύο ομάδες θα μοιραστούν γκολ και βαθμούς σε μία άβολη ισοπαλία και για τι δύο.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάργλου και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ., Ρώσσης, Κουρκουμέλης Σπ., Σιμωτάς (55' Κρασί), Παπαδημητρόπουλος, Τσοκαναρίδης, Κουρκουμέλης Α. (60' Μπάμπης), Δημητράτος (48' Ζαπάντης Ε.), Ζαπάντης Κ. (48' Τσάκος), Ρασσιάς.

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (45' Μπεκίρη), Χασάι, Στεφανάτος (65' Γεωργόπουλος), Σπανός (42' Ζαμπαύτης), Καλαφάτης Ε., Γκερβένη, Κουράνης Στ. (45' Πούλα), Πολλάτος.

Παρακάτω εικόνες από το παιχνίδι της Σκάλας








Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου