Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

"Εξάσφαιρη" Σάμη 6-0 τον Οδυσσέα Ιθάκης (Εικόνες)

Νέα νίκη για τον Α.Ο. Σάμης, την 3η στη φετινή διοργάνωση, αφού σήμερα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, στο Δημοτικό Καραβόμυλου, θα επικρατήσει του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 6-0 και θα βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, ανεβαίνοντας, μετά την ήττα της Εικοσιμίας στην 3η θέση!

Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα δεχθούν τη δεύτερη συνεχόμενη και 3η στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο έδαφος.

Σε γενικές γραμμές, ήταν μία δίκαιη νίκη για τον Α.Ο. Σάμης, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε φάσεις.

Αντίθετα η ομάδα του Οδυσσέα, αν και προσπάθησε αρκετά, περιορίστηκε σε ένα αμυντικό παιχνίδι, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 15’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0. Συγκεκριμένα ο Καρασαββίδης θα κάνει την σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Δελλαπόρτας με ωραίο μονοκόμματο σουτ θα νικήσει τον Γαΐλα.

Στο 31’ ο Οδυσσέας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κουτσουβέλη, ο οποίος έπειτα από σέντρα από δεξιά, θα βρεθεί μόνος απέναντι στον Μωραΐτη, όμως το σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, μακριά από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 43’ θα μεγαλώσει το σκορ στο 2-0 για τον Α.Ο. Σάμης.

Ο Καρασαββίδης θα κάνει πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά, θα βγάλει την σέντρα και ο Δελλαπόρτας με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 45’+1' θα έρθει και το 3-0 για των γηπεδούχων. Ο Φιλιππάτος με εξαιρετικό σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα νικήσει τον τερματοφύλακα Γαΐλα, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Πολύ νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54', ο Κλαουδάτος με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Δελλαπόρτα, ο οποίος απέναντι από τον Γαΐλα θα πλασάρει, ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα θα αποκρούσει προσωρινά και στην επαναφορά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 4-0 και παράλληλα το δικό του χατ-τρικ.

Στο 58’ ο Φιλιππάτος θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα Γαΐλα και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του για το 5-0 των γηπεδούχων.

Στο 65’ θα έχουμε το τελικό 6-0 με τον νεαρό Τρίφι, ο οποίος έπειτα από ωραία συνεργασία της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου, θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα.

Η Σάμη, μετά από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, θα ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και η 3η στη σεζόν.

Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης (65' Κιοράι), Σπυράτος, Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης (65' Ελμαζάι), Καππάτος, Τουλάτος (75' Χρηστάτος), Φιλιππάτος, Κλαουδάτος, Δελαπόρτας (65' Rexha), Τρίφι Μ., Καρασαββίδης (65' Διγαλέτος).

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Τσίρος (65' Παΐζης), Μαλιακρίδας Μ., Μήτσουρας, Πιχλίνσκι (35' Μαλιακρίδας Ι.), Φατούρος Φ., Plepi (54' Shkambaj), Προσαλέντης Π., Κουτσουβέλης (65' Φατούρος Γ.), Μωραΐτης, Cela.

Εικόνες από το παιχνίδι
























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου