Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

Το ευχαριστώ της Μ. Αλυσανδράτου τ. προέδρου του Πυλαριακού που αποχώρησε από την ομάδα μετά από 25 χρόνια σπουδαίας παρουσίας

Βαδίζοντας προς το τέλος του 2023 και κατόπιν αποχώρησης μου από τα Διοικητικά της ομάδας του Πυλαριακού θα ήθελα να ευχαριστώ κάποιους ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν βράχος και με στήριξαν τα 25 χρόνια που ήμουν στην θέση της προέδρου και αργότερα της γραμματέως.

Πρώτος και υπομονετικός ο άνδρας μου, Κώστας Κουγιανός, παίκτης από την ίδρυση της ομάδας το 1980, και κατόπιν προπονητής των μεγάλων και ταυτόχρονα και των υποδομών. 

Μαζί κρατήσαμε την ομάδα όρθια σε πολύ αντίξοες συνθήκες, αλλά η αγάπη μας για τα παιδιά μας όπλισε με δύναμη να ανταποκριθούμε στο δύσκολο αυτό έργο ανιδιοτελώς. Συνεχίζει πλέον με τις ομάδες υποδομών έχοντας καταφέρει μαζί με τα παιδιά του να πάρουν πρωταθλήματα και πολύ καλές θέσεις κατάταξης στις τοπικές διοργανώσεις.

Ευχαριστώ τον Σπύρο Βαλλιανάτο, πρώην παίκτη (από το 1980) για πολλά χρόνια, ταμία και προπονητή των ομάδων υποδομών Κ8 και Κ10 μέχρι πριν λίγους μήνες. Ήταν δίπλα μου και δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, στην κερκίδα, στα εύκολα και στα δύσκολα. Η προσφορά του πολύτιμη και ανιδιοτελής.

Χριστόφορος Μιχελής, πρόεδρος για μια τριετία, γραμματέας, γενικός αρχηγός. Η ήρεμη δύναμη της ομάδας, φανατικός με την καλή έννοια φίλαθλος σε όλους τους αγώνες μικρών και μεγάλων και ειρηνοποιός.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τους τρεις αυτούς δικούς μου ανθρώπους που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για να υπάρχει ύστερα από 43 χρόνια ενεργή ανελλιπώς η ομάδα μας. Δεν θέλω να αμφισβητήσω ή να μειώσω τους πιο παλιούς που δημιούργησαν και «έτρεξαν» τον πρώτο καιρό την ομάδα απλά αναφέρομαι στα τελευταία 25 χρόνια

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη τους και την αποδοχή τους και είναι πολλοί αλλά θα τους αναφέρω στον επόμενο απολογισμό

Καλή συνέχεια στην ομάδα μας, τον Πυλαριακό

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και αγάπη

Μυρτώ Α. Αλυσανδράτου

Σημ. Sportsthea: Καλή συνέχεια σε ότι θα κάνεις Μυρτώ από εδώ και πέρα, το έργο σου και η προσφορά σου στην ομάδα και το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη.

Μαζί με τον Κώστα είσαστε κόσμημα για τον αθλητισμό των νησιών μας και όχι μόνο και σίγουρα υπόδειγμα.

Να είστε πάντα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου