Σάββατο, Δεκεμβρίου 9

"Καταιγίδα" στο Σταυρό η Εύγερος 6-1 την Πρόοδο

Σήμερα Σάββατο 9/12 το πρωί στο Σταυρό της Ιθάκης και στο Δημοτικό "Ν. Ραυτόπουλος", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, άνοιξε η αυλαία με το παιχνίδι ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Πρόοδο και την Εύγερο.

Οι φιλοξενούμενοι, θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, επί της Προόδου Ιθάκης, αφού θα επικρατήσουν εύκολα, με σκορ 1-6 και θα κάνουν ένα βήμα παραπάνω στους φετινούς τους στόχους, ανεβαίνοντας πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι των Διλινάτων.

Για τους φιλοξενούμενους, ήταν η 4η ήττα σε πέντε παιχνίδια και πλέον κινδυνεύουν για τη συνέχεια, μιας και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 3 βαθμούς.

Στο Σταυρό, παρακολουθήσαμε ένα καλό και επιθετικό παιχνίδι, τους γηπεδούχους καλύτερους και παραγωγικούς, να πετυχαίνουν 6 γκολ και να παίρνουν μία δίκαιη, όσο και κομβική νίκη, σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Μία νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια που αφήνει ανοικτό το "παράθυρο" της 4αδας.

Οι γηπεδούχοι, σε κακή ημέρα, θα δεχθούν μία βαριά εντός έδρας ήττα και όπως αναφέρουμε παραπάνω, από σήμερα βρίσκονται κάτω από την "κόκκινη" γραμμή.

Το γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ μόλις στο 4'!

Ο Ε. Πάπα εκτελεί το κόρνερ από δεξιά και ο Ν. Παπαναστασάτος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα για το προβάδισμα και το 0-1.

Στο 23' μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους στην κόντρα, όπου μετά από ωραία συνεργασία και ασίστ του Λασκαράτου, ο Μόκας θα πλασάρει στην απέναντι γωνία του Γ. Τσιντήλα, πετυχαίνοντας το 0-2.

Μετά από 10' θα πετύχουν και το 0-3, το οποίο ουσιαστικά έχριζε φαβορί την ομάδα του Θ. Βουκελάτου.

Ο Ε. Πάπα, εκτελεί το φάουλ στην αντίπαλη περιοχή για τον Ν. Παπαναστασάτο, αυτός με κεφαλιά – πάσα θα βρει τον Θεοδωρόπουλο και ο τελευταίος με κοντινή προβολή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Αυτό το 0-3 θα είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57', μετά από το κόρνερ του Μόκα ο Θεοδωρόπουλος και πάλι με καρφωτή κεφαλιά θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 0-4 για την ομάδα του, η οποία οριστικά "κλειδώνει" ένα μεγάλο τρίποντο.

Το 0-5 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 83' ο Ε. Πάπα με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να μειώσουν στο 88' το σκορ σε 1-5 με σουτ, εντός περιοχής του Ι. Πάτερη.

Τέλος, στο 89' οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη σπουδαία, έτσι κι αλλιώς νίκη τους, αφού θα πετύχουν το 1-6 με νέο σουτ του Ε. Πάπα, μέσα από την περιοχή, το οποίο θα είναι και για τον ίδιο το δεύτερο στο παιχνίδι του Σταυρού!

Έτσι, οι "οράνιε" θα επιστρέψουν από το νησί του Οδυσσέα με ένα τεράστιο τρίποντο, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους, που χάνουν σημαντικό έδαφος για το στόχο τους.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ. (86' Στασινός), Πάτερης, Παπαδόπουλος, Μωραΐτης (63' Ντύλια), Πόρτολος, Μανωλόπουλος (46' Bushi F.), Καρανίκας, Ηλιόπουλος Β., Πολυχρονάκης, Totaj (63' Bushi E.).

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Papa A. (80' Μπούζος), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Ν. (80' Ταβιανάτος), Ντεντλάλα, Πάπα Ε., Αλεξάτος, Πολλάκης Γ. (22' Μόκας), Θεοδωρόπουλος (65' Βανδώρος), Κολιγνιάτης (65' Σταματέλος), Λασκαράτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου