Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

Επιτυχημένο το “2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου και αλληλεγγύης” του Παλληξουριακού (Εικόνες)

Ο Παλληξουριακός Α.Ο. με τη συμμετοχή των ακαδημιών του Α.Ο. Εικοσιμίας – Βαλένθια, Α.Ο. Διλινάτων, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, σήμερα Σάββατο 23/12, στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, το "2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου και αλληλεγγύης" για αθλητές 8 - 14 ετών.

Ένα τουρνουά το οποίο, εκτός από το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία θα παραδοθούν στο Γηροκομείο Ληξουρίου και στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας "Ο Σωτήρ", ώστε να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες τους.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να αποκαλυφθεί στους νεαρούς αθλητές η κρυφή δύναμη του αγαπημένου τους παιχνιδιού και εντός ενός ευχάριστου και διασκεδαστικού πλαισίου, να έρθουν σε επαφή με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, συμμετέχοντας σε μια πρωτοβουλία που ενθαρρύνει και καλλιεργεί την ανιδιοτελή συνείδηση.

Σε ότι έχει να κάνει με με τη διοργάνωση, είχαμε ένα πολύ ωραίο, μίνι - τουρνουά στις κατηγορίες Κ-10, Κ-12, Κ-14, με αγώνες μικρής διάρκειας να διεξάγονται στα δύο γήπεδα, όπου όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους και τα ίδια τα παιδιά να χαίρονται τις στιγμές, ενώ με την ολοκλήρωση τους πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί δεξιότητας (skills challenge) ανά ηλικιακή ομάδα με δώρα για τους νικητές.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, υπήρχε εορταστικό κέρασμα από τους διοργανωτές και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, υπό τους ήχους μουσικής.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο Δ.Σ. Ληξουρίου κ. Δ. Ματζουράτος,  οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στις ομάδες και στους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Καλές γιορτές και Καλή ποδοσφαιρική νέα χρονιά!

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό τουρνουά




























Το Sportsthea και οι συνεργάτες του Σας Εύχονται

Καλές γιορτές - Ευτυχισμένο με υγεία το 2024

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου