Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13

"Καθάρισε" την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι ο Α..Ο. Σάμης 4-0 στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό (Εικόνες)

 

Στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι στα Μακρυώτικα, ο Α.Ο. Σάμης θα είναι ο νικητής του πρώτου αγώνα της σειράς των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου, αφού θα πάρει τη νίκη με σκορ 4-0 από τον γηπεδούχο Πυλαριακό και ουσιαστικά την πρόκριση στην τετράδα των ημιτελικών.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και τους γηπεδούχους να προσπαθούν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 9’ θα έχουμε το 0-1 για την Σαμη. Ο Περιβολάρης θα βρει τον Δελλαπόρτα πλάγια και αριστερά, αυτός μετά από ωραία ενέργεια με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ.

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Χάνδρας θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από τον Μανωλάτο και τον διαιτητή κ. Θωμά να υποδεικνύει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης, ο οποίος θα νικήσει τον Δ. Καλλιβωκά, πετυχαίνοντας το 0-2 της ομάδας του.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 53´ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα πετύχει το 0-3.

Οι παίχτες των φιλοξενούμενων, θα συνεργαστούν πολύ όμορφα από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει στον Τρίφι, αυτό θα πασάρει στον Βιτωράτο και ο τελευταίος με πολύ ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δ. Καλλιβωκά.

Το 0-4 θα πετύχει στο 63’ ο νεαρός Τρίφι με ψύχραιμο πλασέ, έπειτα από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζησιμάτου στην πλάτη της άμυνας των ηπεδούχων.

Αυτό το 4-0 θα είναι και το τελικό σκορ. Ένα σκορ που δίνει την πρόκριση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην ομάδα της Σάμης από το πρώτο παιχνίδι και κάνει τη ρεβάνς τυπική διαδικασία.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Γονατάς, Μανωλάτος (80' Δρακάτος), Θωμαΐδης, Κουμαριώτης (65' Ποταμιάνος Ι.), Γιαννάτος, Σαλιάι, Σταμούλης, Καλλιβωκάς Γ. (46' Rexha), Βασιλόπουλος.

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης, Χάνδρας (78' Παππάς), Ζησιμάτος, Καραγιαννάκης (78' Rexha), Καππάτος, Τρίφι Μ. (45' Τρίφι Μ.), Κλαουδάτος, Μετάι (78' Σπυράτος), Δελαπόρτας,  Περιβολάρης, Καρασαββίδης (30' Βιτωράτος).

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι



































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου