Τρίτη, Δεκεμβρίου 12

Η Pre game της αυριανής 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου

Την Τετάρτη 13/12/2023 συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο με τους 4 αγώνες 

του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών

Μετά από περίπου 45 ημέρες παύσης, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη διοργάνωση με τα προημιτελικά παιχνίδια της σειράς και την 1η αγωνιστική.

Παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον, ενώ οι εκπλήξεις παραμονεύουν, σε ένα θεσμό που συναντάμε πολλές φορές.

Ξεχωρίζουν περισσότερο το τοπικό στα Μακρυώτικα μεταξύ Πυλαριακού - Σάμης και αυτά μεταξύ Εικοσιμίας - Διλινάτων και Προόδου Ιθάκης - Πρόννων.

Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δίνει υπέρ τους πιθανότητες για τις ρεβάνς του νέου χρόνου και συγκεκριμένα στις 17/1/2024.

Ας ελπίσουμε ότι, και τα τέσσερα παιχνίδια θα προσφέρουν καλό θέαμα, γκολ και συγκινήσεις.

Τα γήπεδα Σταυρού Ιθάκης, Μακρυωτίκων και Αργοστολίου (2) θα φιλοξενήσουν τα τέσσερα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

---------------  ***  ---------------

Τετάρτη  13/12/202

Με το παιχνίδι μεταξύ Προόδου Ιθάκης - Α.Ο. Πρόννων, στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", την Τετάρτη 13/12, ανοίγει η αυλαία της 2ης σειράς με την 1η αγωνιστική των προημιτελικών του τοπικού κυπέλλου. 

Ένα παιχνίδι που και οι δύο πλευρές θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης για τους "4" της διοργάνωσης και τα ημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι, θα επιδιώξουν μία "καθαρή" νίκη για να πάνε στη ρεβάνς της Σκάλας με αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι από τη δική τους πλευρά, θα επιδιώξουν το αποτέλεσμα που θα δίνει σε αυτούς τις πιθανότητες να αφήσουν, εκτός συνέχειας της διοργάνωσης την αντίπαλο τους.

Για αυτό θα επιδιώξουν τουλάχιστον να μην ηττηθούν.

Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, φυσικά θέλουν να εκμεταλλευθούν και την έδρα τους, απέναντι σε μία καλή και έμπειρη ομάδα.

Φέτος θα συναντηθούν για 2η φορά. Η πρώτη για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας με νικήτρια την ομάδα των Πρόννων και σκορ 2-1 στο Δημοτικό Σκάλας.

         

Η αγωνιστική μεταφέρεται πλέον για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Μακρυωτίκων όπου ο Πυλαριακός στο τοπικό, θα φιλοξενήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά τον Α.Ο. Σάμης και θέλει τη νίκη με όσο μεγαλύτερο σκορ για να πάει χωρίς άγχος στη δύσκολη ρεβάνς του Καραβόμυλου.

Σίγουρα, δεν θα είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο, αφού για τον ίδιο στόχο θα παραταχθούν και οι φιλοξενούμενοι ή στη χειρότερη περίπτωση να μη χάσουν και να παραμείνουν "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρόκρισης, στα ημιτελικά.

Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, το οποίο μπορεί να κρύβει αρκετές συγκινήσεις και τις δύο ομάδες να ζητούν το αποτέλεσμα που θα τους ανοίγει δρόμο για τη ρεβάνς.

         

Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα ακόμη ντέρμπι της σειράς των προημιτελικών, ο περσινός κυπελλούχος Α.Ο. Διλινάτων, τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον δυνατό Α.Ο. Εικοσιμίας, σε μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν βάλει στόχο να φτάσουν ψηλά στο θεσμό.

Μόνο που το εισιτήριο της πρόκρισης είναι ένα και μοιραία η μία εκ των δύο δεν θα συνεχίσει μετά από τα δύο αυτά παιχνίδια.

Γεγονός, που τις αναγκάζει να δώσουν μία "μάχη", αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι, όπου εκεί στόχος θα είναι το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, προκειμένου να μπουν οι βάσεις της πρόκρισης τους.

Δύσκολο σίγουρα "ζευγάρι" και οι προβλέψεις δεν μπορούν να είναι ασφαλείς. Όλα μπορούν να συμβούν σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση.

Εκείνο όμως που περιμένουμε είναι να παρακολουθήσουμε δυο θεαματικά παιχνίδια και ο καλύτερος ή ο τυχερότερος, ας πάρει το πολυπόθητο "εισιτήριο" των ημιτελικών.

         

Η αγωνιστική, θα συνεχιστεί λίγο αργότερα (17:30), υπό το φως (θεός να το κάνει) των προβολέων στο ίδιο γήπεδο, με το τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και την Εύγερο να φιλοξενεί τον Παλληξουριακό.

Είναι η δεύτερη φετινή μεταξύ τους συνάντηση. Σε εκείνη του πρωταθλήματος, οι "ερυθρόλευκοι" καταιγιστικοί στο ίδιο γήπεδο, θα πάρουν εύκολα τη νίκη με σκορ 6-0.

Ένα παιχνίδι φυσικά εντελώς διαφορετικό και σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα αποβάλει το άγχος της ρεβάνς.

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, οι περυσινοί πρωταθλητές και φετινοί πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, δείχνουν να είναι το φαβορί, σε μια διοργάνωση όμως, που οι εκπλήξεις παραμονεύουν, και αν δεν παρουσιαστείς σοβαρός και με καθαρό μυαλό στο παιχνίδι, μπορεί να γίνεις το "θύμα".

Άλλωστε, απέναντι τους θα βρουν έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά και παρά το πολύ δύσκολο έργο τους στις δύο αναμετρήσεις, με στόχο για διάκριση στη διοργάνωση.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το βραδάκι της Τετάρτης περιμένουμε ένα επιθετικό με καλό  θέαμα παιχνίδι.

** Διαιτητές μέχρι την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ δεν είχαν ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

         

Η επόμενη (2η) αγωνιστική
(17/1/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος

3.

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

4.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτων

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου