Κυριακή, Δεκεμβρίου 10

Δεν σταματάει πουθενά ο Πυλαριακός πέρασε από το Δ.Α.Κ. και τα Διλινάτα με σκορ 2-0!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο διεξήχθη μέσα σε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο, αλλά και με μεγάλη παρουσία φίλων των φιλοξενούμενων, ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο Πυλαριακός, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, θα πάρει μία ακόμη νίκη, την 5η συνεχόμενη με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων και σκορ 2-0.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" από την Πύλαρο θα συνεχίσουν... συνοδηγοί με τον Παλληξουριακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας, με πειστικές μάλιστα εμφανίσεις που δηλώνουν ότι, φέτος μπορεί να το πάει κάπου παραπάνω!

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, όμως ο Πυλαριακός με τη δική του σημερινή παρουσία δεν τους το επέτρεψε.

Πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για αυτούς και καλούνται άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες, έστω και αν την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο Πρόννων στο Δημοτικό Σκάλας.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7΄ο Θωμαΐδης από το ύψος της περιοχής θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα πάρει ύψος και θα περάσει άουτ, πάνω από την εστία του Παγανία.

Την ίδια τύχη θα έχει και το σουτ στην κίνηση του Κουμαριώτη στο 10'.

Με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία θα απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο24'.

Ο Τσιλιμιδός, μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά, θα βρει στην περιοχή τον Χασάι μόνο απέναντι από τον Καλλιβωκά, όμως ο τελευταίος δεν κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Πυλάρου.

Στο 31' οι φιλοξενούμενοι, που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα χάσουν νέα ευκαιρία, όταν ο Γιαννάτος θα μπει στην περιοχή και δεξιά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, η μπάλα όμως θα περάσει παράλληλα από την εστία και θα καταλήξει άουτ, στην απέναντι πλευρά της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 33' ο Πυλαριακός θα προηγηθεί στο σκορ 0-1 με ένα δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου εκτός περιοχής, την μπάλα να κοντράρει στα σώματα, να ξεγελάει τον Παγανία και παρά την προσπάθεια του, να καταλήγει στη δεξιά του γωνία και στα δίχτυα.

Ο Ε. Καλαφάτης στο 37' εκτελεί το φάουλ από δεξιά, ο Δ. Καλλιβωκάς απομακρύνει την μπάλα με γροθιές και στην επαναφορά, το σουτ του Πούλα θα την στείλει να περάσει σύριζα άουτ, από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Πυλαριακού.

Στο 44' ο Π. Κουμαριώτης δεν εκμεταλλεύεται το λάθος του Marku, αφού το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει, στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων.

Με τη συμπλήρωση 45' στο παιχνίδι και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κουμαριώτη ο Σαλιάι θα πιάσει την κεφαλιά και ο Παγανίας θα απομακρύνει την μπάλα.

Με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να διατηρούν την υπεροχή, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, αφού η άμυνα των "κυανέρυθρων" ήταν πολύ καλά οργανωμένη.

Οι καλές στιγμές σε αυτό το διάστημα ήταν ελάχιστες και μεταξύ αυτών, ένα ακόμη τέρμα για την ομάδα από την Πύλαρο.

Στο 69' ο Π. Κουμαριώτης θα πετύχει το 0-2 με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ που θα στείλει την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Παγανία, ο οποίος ήταν αδύνατον να κάνει κάτι εκεί που πήγε.

Ένα γκολ που δεν πανηγύρισε, μιας και πριν από λίγο καιρό φορούσε τη φανέλα της ομάδας του "μεγάλου" χωριού.

Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι αυτή του 72', όταν στη σέντρα του Γιαννάτου και την απομάκρυνση των αμυντικών, η μπάλα θα φτάσει στον Θωμαΐδη, το σουτ του οποίου θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παγανία.

Έτσι, με αυτό το 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου θα διατηρήσει το απόλυτο 5Χ5 και παράλληλα θέση στην κορυφή με συγκάτοικο τον Παλληξουριακό.

Από την άλλη, αυτή του Γκ. Ρέτσι θα δεχθεί μία άσχημη ήττα, την 3η στη σεζόν και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες ο στόχος της 4αδας!!

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ. Χρ. Αβάζαρο και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Παγανίας, Marku E. (46' Γεωργόπουλος), Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Στεφανάτος, Τσιλιμιδός, Πούλα (53' Γκερβένη), Καλαφάτης Ε., Κουράνης Στ. (68' Νικολοβιένης), Πολλάτος Αλ. (72' Χαραλαμπόγλου), Σπανός.

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Γονατάς, Μανωλάτος, Θωμαΐδης, Κουμαριώτης, Γιαννάτος (86' Rexha), Σαλιάι, Σταμούλης, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος (89' Ποταμιάνος Ι.).

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου