Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Παρά 1 εκατό το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού 99-48 τον Κόροιβο Αμαλιάδος (Φωτοεπορτάζ)

Μεγάλη σε σκορ νίκη με όμορφο μπάσκετ για το παιδικό του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου “Αντώνης Τρίτσης” με αντίπαλο το Κόροιβο Αμαλιάδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας ΕΣΚΑΗ.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας πιεστική άμυνα και με πλουραλισμό στο σκοράρισμα, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ένα προβάδισμα που όλο και μεγάλωνε στη διάρκεια του αγώνα με την τελική διαφορά να φτάνει στους 51 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες της ομάδας του Α.Σ. Κεφαλληνιακού όπως επίσης και οι 99 πόντοι που σημείωσαν.

Επόμενο εξ' αναβολής παιχνίδι για το παιδικό το Σάββατο 23/12 στις 13:30 εντός έδρας και πάλι με αντίπαλο το Βαρθολομιό στο ντέρμπι για την 2η θέση του ομίλου.

Δεκάλεπτα: 29-19, 24-8, 25-12, 21-9

Τελικό σκορ: 99-48

Διαιτητές: Ζαφείρης - Φίλιας

ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Κωστίδης), Γαρμπής Α. 7, Βαγγελάτος 12, Καλογηράτος 3, Τσιγάντες 4, Γιατράς 12, Μαντέλης 15, Παπαναστασάτος 2, Γαρμπής Γ. 6, Αλεξανδράτος 10, Σιαμάνης 4, Ρούσσος 12, Παυλάτος 12.

ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:(Παπαδόπουλος), Δούλος 6 (1), Ανδριόπουλος, Ευσταθόπουλος 9, Δημητρακόπουλος 3 (1), Θεοχάρης 17 (1), Βάνης 7 (1), Τσουκαλάς 6, Θεοδωρακόπουλος.

Παρακάτω φωτορεποτάζ από το παιχνίδι 

























































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου