Τρίτη, Νοεμβρίου 1

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ………..


     Επιτέλους έφτασε η «μεγάλη» ώρα για την Εικοσιμία αφού την Κυριακή παίρνει το βάφτισμα του πυρός για πρώτη φορά στην ιστορία της με την έναρξη του Περιφερειακού πρωταθλήματος πανέτοιμη να αντιμετωπίσει στις Κεραμειές τις Βρασιές από την Αρκαδία.
     Όλοι πρέπει νάμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας στο ραντεβού της με την ιστορία. 

     Εγώ προσωπικά αυτήν την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ. Την έχω πιθανή για όλα. Βέβαια αυτά θα αποδειχτούν μέσα στο γήπεδο και θα δώ αν με δικαιώσουν, πράγμα που εύχομαι να γίνει.
    Ας ευχηθούμε όλα να πάνε «πρίμα» στην ομάδα, να έχουν επιτυχίες στην δύσκολη πρόκληση που αρχίζει με το «ταξίδι» στο άγνωστο και πολύ περισσότερο υγεία. Μακριά από τραυματισμούς.  Η τύχη να τους χαμογελάει γιατί και αυτή είναι απαραίτητη στο ποδόσφαιρο.
     Πάμε τώρα στα δικά μας.
Ανακατατάξεις εκ νέου στη Α΄ κατηγορία με τα Διλινάτα παρά την ισοπαλία με τα Ομαλά να παραμένουν «κορυφή». Δεύτερος πέρασε ο Α.Ο.Κ.Ι. (με 2Χ2) ένα βαθμό πιο πίσω αλλά και έναν αγώνα λιγότερο. Μαζί του και η Α.Ε.Κ. που ανέβηκε θέση, ενώ τα Ομαλά «κατηφόρισαν» στην 4η θέση. Ο «Πάγκε» παρέμεινε στον 1 βαθμό. Πρόννοι και Οδυσσέας στο «0».
     Στην «μικρή» κατηγορία η Σάμη το πάει «τρένο» και με 3Χ3 οδηγεί την κούρσα εκ του ασφαλούς. Η έκπληξη που ακούει στο όνομα Φωκάτα ακολουθεί με 6 βαθμούς στην 2η θέση. Στην 3η  ανέβηκε η Πύλαρος που έστειλε τον Ηρακλή στην 4η. Τέλος Δόξα Διλινάτων, Πρόοδος Ιθ. Και Παλληξουριακός παρέμειναν στο «άσσο».
     Γραμμένο για κάποιους «φίλους» το παρακάτω.
Σε κάποιους που ευτυχώς τα δάχτυλα του ενός χεριού περισσεύουν για να τους μετρήσεις.
Το ξέρουμε ότι δεν τους αρέσουμε!!!!!  Ε… λοιπόν «φιλαράκια» το γουστάρουμε που δε σας αρέσουμε!!!!!! Μας κάνετε να νιώθουμε ότι πάμε «κουφέτο»!!!!!
     Η στάση τους όμως ειλικρινά ενοχλεί!!!! Για αυτό ας είναι πιο προσεκτικοί. Προς το παρόν αυτό!..... Αν συνεχίσουν όμως θα έχει αποκαλύψεις το πράγμα.
     Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όσους φίλους μας στέλνουν E-mail με καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και συμβουλές τις μελετάμε και βελτιωνόμαστε από αυτές. Τους ευχαριστούμε πολύ!!! Τώρα για κάποιους άλλους………..  κάτι και για την ταμπακιέρα ρε παιδιά!!!!!
     Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σε κάποια παιχνίδια η διαιτησία προβλημάτισε. Πάλι φωνές ακούστηκαν σε κάποια γήπεδα!!!! Δημήτρη, Μάκη τα «μέντε» σας…. αλλά καλού κακού πάρτε και τα μέτρα σας!!! 
     Παρατηρητής του Θανάση Σκαλτσή στα Φαρακλάτα ήταν ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου και παρατηρητής Super league, Μάκης Μαζαράκης. Τον είδα να κρατάει πολλές σημειώσεις βέβαια …. Τώρα τι έγραφε κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τον είδα και πολύ ευχαριστημένο φεύγοντας.
     Παρατηρώ στους αγώνες κάποιους διαιτητές που το μόνο που κάνουν στο γήπεδο είναι να σφυρίζουν. Υπόδειξη καμία. Σε πια ομάδα είναι η παράβαση; υπέρ ή κατά;… Ευτυχώς που τελικά συνεννοούνται με νοήματα …. Άντε και ο πιο τυχερός αυτός που θα πάρει μπάλα!!!!!
     Εξαίρετη η διαιτησία του κ. Γρ. Γαβρά στο ντέρμπι και με υψηλό βαθμό δυσκολίας παιχνίδι Α.Ο.Κ.Ι. Παγκεφαλληνιακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Άψογες υποδείξεις, πολύ καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο και άψογη διαχείριση των φάσεων, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών. Δικαιολογημένα στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια νικητών και ηττημένων!!! Αυτός δεν κάνει για Δ΄ Εθνική;
     Με την ευκαιρία πότε θα γίνουν τα test των διαιτητών από την Επιτροπή διαιτησίας που ανήκει στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι.; Σε λίγο τελειώνει το πρωτάθλημα… Άσε που έρχονται και τα Χριστούγεννα και θα βαρυστομαχιάσουν από την γαλοπούλα!!! … και άντε να τα καταφέρουν μετά!!!!!!
     Φίλε «οδηγέ» μια μικρή απροσεξία και να το «ΧΟΥ» με τα Ομαλά. Είναι όπως το αυτοκίνητο. Ένας λάθος χειρισμός και να το «Μπαμ» να η EXPRES SERVICE !!!!!!
     Το θέμα βέβαια είναι ότι το πας καλά. Και αυτό είναι που μετράει. Δε σε φοβάμαι στο ξαναλέω!!!!
     Tελευταία χάθηκαν τα ίχνη του προέδρου της ομάδας από τα γήπεδα. Συμβαίνει τίποτα ωρέ Διλινάδες μου; Φίλε Κώστα χρόνια τώρα σας έχω συνηθίσει «ντουέτο» και μας λείπει. Σε παρακαλώ φρόντισε για τα περαιτέρω…. Στον άλλον αγώνα να δώ  το γνωστό δίδυμο στην θέση του!!!!
     Καλή ήταν η αρχή για τις μικτές μας! Μια νίκη και μια ισοπαλία με τους Ζακυνθινούς ήταν ο απολογισμός, κάτι που θεωρώ πολύ καλό ξεκίνημα. Το θέμα είναι να έχει συνέχεια!!!!!
     Την Τετάρτη στις 3 το απόγευμα….. το ξαναλέμε….. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. Ο Ν.Ο.Α. θα είναι εκεί παίζει για την νίκη με το Παλαιό Φάληρο. Είναι δυνατόν να απουσιάζεις εσύ ο «όγδοος» παίκτης του;
     «Τρένο» την πάει την Σάμη ο Βαγγέλης Μιχαλάτος 3Χ3 μέχρι στιγμής και μάλιστα και τα τρία ντέρμπι (Πρόοδος-Φωκάτα-Παλληξουριακός). Η επιστροφή τελικά φαίνεται νάνε θέμα χρόνου γιατί όπως πολύ σωστά δήλωσε και ο προπονητής της η Β΄ δε είναι η κατηγορία της!!!!!!
     Πολύ καλή η ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. αλλά ακόμη δεν έχει πείσει ούτε έχει φτάσει εκεί που έπρεπε και θέλει ο Βουκελάτος, ο οποίος κάθε φορά τρελαίνεται με αυτά που βλέπει. Το καλό όμως είναι ότι καθαρίζει τα παιχνίδια και τους βαθμούς!!!!!
     Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε του ΦΙΛΟΥΣ για τις ευχές τους και την βοήθεια που μας προσφέρουν!!!!!
     Κάποιοι τρέμουν το «μολύβι» και κάποιοι άλλοι το «φακό».!!! Άραγε γιατί; Έχουν να κρυφτούν από τίποτα; Δεν είμαστε βόας ρε παιδιά…. Ηρεμήστε!!!
     Μαύρα χάλια και πάλι θα πούμε ο αγωνιστικός χώρος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Πλέον βγάζει συνέχεια τραυματισμούς. Και μάλιστα σοβαρούς. Ας προσέξουν οι υπεύθυνοι πριν είναι αργά….. Όχι άλλοι τραυματισμοί κύριοι. Είστε υπεύθυνοι από δω και πέρα σε ότι συμβεί!!!!!!
      Η κλήρωση για την επόμενη φάση του κυπέλου πότε θα γίνει φίλε Λιά; Άντε και τρελαθήκαμε από την αγωνία!!!!!!!
     Πολύ ησυχία επικρατεί στα στρατόπεδα των ντόπιων εμπόλεμων. Μετά από τέτοια μάχη ξαφνικά πολύ ηρεμία έπεσε!!!!! Λέτε νάμαστε λίγο πριν το ξέσπασμα της  καταιγίδας; Πολύ πιθανή περίπτωση και την φο-βά-με!!!!!
     Και κάτι τελευταίο που μου ήρθε σε E-mail. Μου γράφει λοιπόν ένας φίλος για ένα όνειρο που είδε και ψάχνει μάγισσες και χαρτορίχτρες για να δει αν θα του βγει.
     Λέει λοιπόν ότι: Είδε στον ύπνο του  την Εικοσιμία πρωταθλήτρια στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (από το στόμα σου….), Τον Οδυσσέα Ιθάκης στο Περιφερειακό (καλά πάρε και καμιά ανάσα). Την Δόξα Διλινάτων στην Α΄ κατηγορία (πια του box;). Τον Ν.Ο.Α. πρωταθλητή του polo στην Α1 (Λούκα ξύπνα τον σε βάζει σε μπελάδες). Τον Α.Σ.Κ. στην Α2 Εθνική κατηγορία (Μουίκη τι είπες; Δε θα πάρεις.). Τον Ν.Ε.Ο.Λ. στη Α1 Εθνική (Βαγγέλη αγάντα όνειρο είναι ορέ… ηρέμισε).
     Και τώρα τα απίθανα: Τον «ΒΟY» πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. (αγάντα παλληκάρια μου) και τον Φώτη της ΟΔ.Π.Ε.….. (Ρε μπας και;….. Και μετά; Έπεσε λέει από το κρεβάτι ξύπνησε και τρόμαξε!!!!!!!!!
     Καλό ρε φίλε ….. αλλά σαν όνειρο!!!!!!!
     Πολλές φωνές, απειλές και στο τέλος «μάπα» το καρπούζι παιδιά!!!! Με πιάνεται ε;  Να δείτε εγώ πόσα έχω πιάσει.  Αλλά αυτά για μένα και όταν πρέπει!!!!!
     Άντε και στο επανειδείν πατριώτες!!!!!
     Και δεν ξεχνάμε!!!!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.Α……. ΚΥΡΙΑΚΗ 1 μ.μ. ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ!!!!!!



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου