Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ


Γεια σας………
Σας έλειψα ε; Επίτηδες το έκανα για να με πεθυμίσεται. Και εσείς μου λείψατε όμως,  αλλά υποχρεώσεις εξωαθλητικές με έκαναν και σας εγκαταλείψω προσωρινά.
Μερικοί ίσως νομίσατε πως γλυτώσατε από μένα. Λάθος όσοι το νομίσατε. Εδώ είμαι ακμαίος μετά την ολιγοήμερη περιπλάνηση μου στην πρωτεύουσα.
Και τι δεν έγινε όσο έλειπα. Με Παπανδρέου σας άφησα με Παπαδήμο σας βρίσκω. Μήπως έπρεπε να σταματήσω να γραφώ εγώ για να αλλάξει η κυβέρνηση;  Τώρα το άλλαξε μια κουβέντα είναι. Άλλαξε;
 











Χαχαχαχα, γελάω. Ρε ο «μπουμπούκος»  υπουργός, το είχατε φανταστεί;  Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Αααα και ο άλλος;  Ο τρίτεκνος ντε, ο Ροντούλης, αυτός με τον πονηρό μύστακα, που έλεγε τους άλλους  γομάρια; Ναι αυτός που τώρα είναι τακίμι με τα γομάρια!!!!!!









    


Ρε σύντροφοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ, για σκεφτείτε το καλά. Ψηφήσατε Γιωργάκη για να γίνει υπουργός ο Αλιβιζάτος;  Τρέλα ε; αν σας το έλεγα εδώ και δυο χρόνια τι θα λέγατε;
Έγιναν και άλλα όσο έλειπα. Πιάσανε τον Ψωμιάδη… πάλι…. Δεν πειράζει  Μάκαρε, έτσι και αλλιώς στο κιλικίο των φυλακών πουλάνε και κοχίμπα.
Πολύ πολιτικό το έκανα σήμερα, αλλά με το δίκιο μου, τόσα πράγματα έγιναν θα τα άφηνα ασχολίαστα; Έβγαλα το άχτι μου!!!!!!!
Ρε απαράδεκτοι διοικούντες  εκεί στην ΕΠΟ. Μας πήγατε πολλές δεκαετίες πίσω, τότε που τρέχαμε στα Όρη για να δούμε λίγο ποδόσφαιρο, χαθήκανε τα ανοιχτά κανάλια ή η κρατική ΕΡΤ που την πληρώνουμε θέλουμε δεν θέλουμε, για να δούμε την Εθνική μας; Άρα δεν σας ενδιαφέρουμε, παρά μόνο τα φράγκα του ΟΤΕ TV.
 Ποδόσφαιρο πριβέ, λες και βλέπεις τσόντα τα μεσάνυχτα. Και μετά καλείτε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο σε φιλικά παιχνίδια. Έτσι θα κάνετε νέους  φίλους για την Εθνική μας ομάδα; Και σας είπα και απαράδεκτους;  Πολύ επιεικής είμαι μαζί σας.
Και μιας και γραφούμε για την ΕΠΟ και τη Εθνική ομάδα: Απαράδεκτη η απόφαση του Σάντος να κατέβει η Εθνική μας με δεύτερη ομάδα, κάνοντας τα χατίρια των αιωνίων λόγω  προσεχούς ντέρμπυ.
Δεν ξέρω τι πιέσεις δέχτηκε ή αν ήταν δική του απόφαση. Αλλά επειδή είναι ένας σοβαρός προπονητής δεν θα το έκανε από μόνος του. Παιχνιδάκια με την Εθνική μας ομάδα; Όχι πως και η ήττα δεν είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά όχι έτσι. Αίσχος για όποιον το σκέφτηκε.
 






   




Και μέσα στον γενικό χαμό, κάτι πραγματικά ελπιδοφόρο. Οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε συγχαρητήρια και νοερά να σφίξουμε το χέρι στην διοίκηση του Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ για την ανακοίνωση που έβγαλε για τον άτυχο πρώτο αγώνα της. Όπου παρά την ισοπαλία μέσα στο γήπεδο, έχασε το παιχνίδι στα «χαρτιά» για ένα λάθος (έπαιξε τιμωρημένος παίχτης).
Αυτή η ανακοίνωση έπρεπε να γίνει  γιγαντοαφίσα και να κολληθεί μέσα στη ΕΠΟ και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες. Μικρές και μεγάλες.
 Πρόεδρε Γιάννη Λυκούδη πολλά τα μπράβο. Θα έπρεπε να υπάρχει βραβείο για τέτοιες ενέργειες στην εποχή που ζούμε, και με όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας.
Εις το επανειδείν πατριώτες, ήμουνα λίγο σύντομος σήμερα αλλά επιφυλάσσομαι για την συνέχεια!!!!!
Νάστε καλά………


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου