Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


Αργοστόλι 28/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η ιστορία συνεχίζεται.
          Μετά από πέντε δεκαετίες , όταν ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου συναντούσε το Ναυτικό Όμιλο Πατρών στους αγώνες υδατοσφαίρισης των Πανιονίων Αγώνων είχαμε αποτελέσματα πάντοτε, υπέρ του Ν.Ο.Πατρών. 

Αυτό συνέβαινε στην δεκαετία του '60. Έκτοτε ουδέποτε άλλοτε βρεθήκαμε αντιμέτωποι.  Ασφαλώς είχαμε συναντήσεις στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση στις κατηγορίες παίδων -εφήβων- νέων, όπου κι εκεί τα αποτελέσματα ήταν πάντοτε ικανοποιητικά για μας.
          Ήρθε η ώρα λοιπόν, τα πράγματα να αντιστραφούν, με την υπέροχη νίκη που έφεραν οι αθλητές μας  μέσα στην έδρα του Ν.Ο.Πατρών με το σκόρ 5-7.  Μια νίκη που εδραιώνει την ομάδα μας στην ιστορία της Υδατοσφαίρισης στη Δυτική Ελλάδα και Πανελληνίως. 
          Οπωσδήποτε νοιώθουμε σεβασμό , απέναντι στην Ακαδημία Υδατοσφαίρισης που λέγεται Ν.Ο.Πάτρας, οι οποίοι όχι μόνο εμάς, αλλά όλη την Ελλάδα δίδαξαν : τι σημαίνει polo.  
          Τους ευχόμαστε από καρδιάς να ξαναβρούν το ρυθμό τους , γιατί κι εμείς αντλούμε δύναμη κι εμπειρία από αυτούς , σα γείτονες που είμαστε. 
          Στους αθλητές του Ομίλου μας , ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα προσφορά τους.
          Με την ευκαιρία του παρόντος, καλούμε τους φίλους μας να παρευρεθούν στο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ , την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2011 και ώρα 15:00μ.μ., όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, την ιστορικότερη ομάδα στο χώρο της Υδατοσφαίρισης , τον ΕΘΝΙΚΟ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος . 
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε το Αργοστόλι , ώστε για άλλη μια φορά να μιλάει η αθλητική Ελλάδα για μας. 
Σας περιμένουμε.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία σε 9 αγώνες διαμορφώνονται ως:

ΝΟ Χίου - ΠΑΟΚ:   14-4
Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός:   8-9
Βουλιαγμένη
- Πανιώνιος:    12 -1
Εθνικός
- Χανιά:    6-10
Καλαμάκι - Παλαιό Φάληρο:   6-12
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βουλιαγμένη   25 
2. Ολυμπιακός    24
3.  Χίος             23
4.  Πανιώνιος    19
5.  Παναθηναϊκός  15
-.   Χανιά      15
7.  Αργοστόλι 12
8.  Ν Ο Πατρών 9
-.  Παλαιό Φάληρο 9
10.  ΠΑΟΚ           6
11.   Καλαμάκι    3
12. Εθνικός      0

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου